Шатуни 2 зірки

0 товарів

На жаль, на сторінці немає елементів для відображення. Будь ласка, зайдіть пізніше!

При апгрейді велосипеда часто під заміну може потрапити система або Crankset. Це дуже ефективний спосіб зробити велосипед легшим та надійнішим. Вело система 2 зірки широко використовується практично на всіх типах велосипеда: від дорожніх до гірських. Вона прийшла на зміну застарілому "трійнику" і забезпечує всіма необхідними передачами для комфортної та ефективної їзди.

Як підібрати шатуни на 2 зірки без помилок?

Перед покупкою вам необхідно трохи заглибитися в конструктивні особливості кареткового вузла велосипеда. Також знати відмінності шосейних систем від систем для MTB. Ось кілька найголовніших параметрів підбору:

  • Призначення системи під тип велосипеда
  • Тип каретки
  • Тип кріплення зірки

Найголовніше – це вибрати деталь за призначенням велосипеда. Адже їхня міцність і конструкція докорінно відрізняється на гірських та шосейних велосипедах. Наприклад, шатун Shimano Tiagra на 2 зірки – це деталь для шосейного велосипеда, а Deore XT створено для MTB. Не варто використовувати ці деталі за призначенням, оскільки це може призвести до проблем із сумісністю і може бути дуже незручно під час їзди.

Тип каретки – це найважливіший параметр, від якого залежатиме можливість встановлення. Важливо знати, що є три основні типи каретки:

  • Каретка під квадрат
  • Картридж зі шліцевим кріпленням
  • Пола вісь

Велосипедна система з 2 зірками під квадрат – найпростіша та недорога. У цьому випадку шатуни пресуються на квадратне місце посадки каретки. Використовується у велосипедах початкового рівня. Шлицеве кріплення також відноситься до картриджних кареток, проте вважається більш технологічним та надійним рішенням.

Найсучасніший стандарт - це пола вісь. У цьому випадку вал інтегрований у систему або виконаний у вигляді окремої деталі. Така система використовується на велосипедах середнього та високого рівня. Вважається найлегшою та жорсткою.

➜ Шатуни 2 зірки – ТОП популярні у 2024 році?
➜ Які купити недорогі Шатуни 2 зірки у 2024 році?
➜ Яка ціна на Шатуни 2 зірки?
❤️ Чому варто обрати Шатуни 2 зірки у VeloGO?
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram