Друзі, 5.05 (Неділя) магазини VeloGO працювати не будуть.

Герої не вмирають!

Друзі, рік тому при виконанні бойового завдання загинув друг та член нашої команди - Володимир Васюков. Ми пропрацювали з Володимиром достатньо довго, аби вважати його сім’єю. В цей день хочемо згадати його із величезним сумом в серці і такою ж вдячністю.



Володимир був людиною незламної рішучості. В перший день повномасштабного вторгнення рф не зволікаючи долучився до лав Збройних Сил України, брав участь в обороні Києва та м. Ірпінь. Після звільнення півночі області, був одним з перших в своєму підрозділі, хто на початку квітня 2022-го прийняв рішення вирушити на Схід. В ті місяці були складнощі з оснащенням, амуніцією, перші добровольці не мали часу на належне оформлення, підготовку, навчання. Не зважаючи на все це, Володимир просто сказав:«Зараз я потрібен там» і з рештою групи сів в автобус.

Доволі скоро, з огляду на свої особисті якості, був підвищений до командира відділення. Власними діями надихав і підтримував побратимів у найважчі часи, завжди перебуваючи з ними на нулі. Під час одного з численних бойових виходів, група на чолі з Володимиром потрапила під масований вогонь ворожої артилерії. У Володимира влучив осколок, нанісши несумісне із життям поранення.

Він навічно викарбував слід в наших серцях. Пам’ятатимемо, що наше вільне сьогодення існує завдяки діям людей, як він. За твою рішучість, командирський хист, відданість, вдячні тобі, брате…

Комментарии

Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram