Велотренажери (велостанки, трейнери) Wheel-On

0 товарів

На жаль, на сторінці немає елементів для відображення. Будь ласка, зайдіть пізніше!

Не обов'язково відмовлятися від велосипеда, навіть коли за вікном сніг або просто дуже холодно. Можна організувати велосипедні тренування прямо вдома і в цьому допоможе Whellon велостанок. Такий тип тренажерів - оптимальний баланс за ціною та можливостями між найпростішим ролерними станками та досить дорогими моделями з прямим приводом.

Тренажер Wheel ON: огляд ключових можливостей

Конструкція цього типу тренажера проста і ефективна одночасно. На нього встановлюється весь велосипед цілком, так що у спортсмена буде можливість повністю поринути у тренування. Велосипед фіксується за дропаути за допомогою спеціальних штифтів. У середньому такі тренажери можуть витримувати до 120-135 кг, залежно від конкретної моделі.

Купуючи велотренажер Wheel On, спортсмен отримує такі переваги:

  • Більшість сучасних моделей оснащені функцією Smart, яка дозволяє точно налаштовувати навантаження та планувати тренування.
  • Електромагнітна система навантаження для більш точного налаштування зусилля
  • Можливість роботи як у парі з сервісами для тренувань, так і автономно
  • Підключення до датчиків та пристроїв за допомогою Bluetooth та ANT+
  • Вбудовані датчики потужності та швидкості
  • Деякі моделі мають можливість імітації підйому.

Всі ці можливості дадуть повноцінну заміну тренуванням на вулиці та можливість не лише зберегти, а й прокачати свою форму до наступного сезону. При цьому купити такий велотренажер Wheel on буде набагато дешевше, ніж рішення з прямим приводом.

Для ідеальної роботи такого тренажера буде потрібна спеціальна покришка, яка запобігатиме проковзування і менше стиратиметься. Тренуання зі звичайною покришкою також допускаються, проте на невеликій вазі відбуватимуться проковзування покришки. Саме тому, купуючи Wheel on велосипедний тренажер, обзаведіться спеціальною покришкою для ефективніших тренувань

У нашому інтернет-магазині представлені тренажери від брендів Tacx, Wahoo, Saris та Elite. Кожен з них має великий досвід у виробництві таких девайсів, дає повноцінну гарантію та забезпечує підтримку з багатьма тренувальними сервісами. Встановити велосипед на них буде легко, оскільки є підтримка багатьох стандартів дропаутів: від ексцентрика до наскрізних осей.

➜ Велотренажери (велостанки, трейнери) Wheel-On – ТОП популярні у 2024 році?
➜ Які купити недорогі Велотренажери (велостанки, трейнери) Wheel-On у 2024 році?
➜ Яка ціна на Велотренажери (велостанки, трейнери) Wheel-On?
❤️ Чому варто обрати Велотренажери (велостанки, трейнери) Wheel-On у VeloGO?
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram