Велосипедні рюкзаки, велорюкзаки

253 товари
Бренд: Deuter
Код: 3200216 9306
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Deuter
Код: 3203317 4331
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Apidura
Код: VRS-0000-000
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Deuter
Код: 3203317 3980
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Deuter
Код: 3203117 4906
Знайшли дешевше?
Додати в обрані

Коли ви починаєте кататися частіше та долати великі відстані, то без допоміжних аксесуарів тут не обійтись. Вам потрібно десь перевозити перекус, щоб сили не залишили вас на півдорозі до дому. У холодну погоду кудись потрібно покласти термос з чаєм. Ви будете дуже задоволені теплим напоєм під час зимових поїздок. Саме з цією метою варто купити велорюкзак, у який ви зможете покласти все необхідне.

Чим велорюкзак кращий за туристичний чи міський?

Багато людей, не замислюючись, купують звичайні рюкзаки для велосипедних поїздок. І якщо туристичні моделі хоч трохи підходять для таких цілей, то міські зовсім не годяться. Насамперед, вони не оснащені зручною спинкою, а їх лямки не пристосовані під тривале носіння в спеку. Ваша спина сильно потітиме, а не дуже вдала тканина рюкзака для міста буде дуже довго висихати. В результаті, при наступному вдяганні на спину на вас чекають не дуже приємні відчуття.

Крім запотівання, спинки міських моделей не розраховані на носіння, сидячи у сідлі. Як результат – навантаження по спині розподіляється неправильно. І ви отримуєте забиті м'язи шиї та біль у спині.

Які особливості має рюкзак для велосипедиста?

Для кожної справи має бути свій правильно підібраний інструмент. Те саме стосується й екіпірування. Туристичне – туризму. Велосипедне – велоспорту.

Спеціалізований вело рюкзак дасть вам безліч переваг:

  • Його спинка відмінно вентилюється, тому у вас не буде проблем зі спиною, що вічно потіє.
  • Окрім вентиляції, спинка має належну для поїздок анатомічну форму. Це запорука відсутності болю у спині.
  • Тканина таких моделей дуже швидко сохне, тож можна не боятися потрапити під дощ.
  • Майже усі велорюкзаки в комплекті мають накидки від дощу. З ними жодна злива не намочить ваші особисті речі.

Спинка та лямки таких рюкзаків – це окреме мистецтво. Лямки найчастіше робляться з мінімальною кількістю тканини. Наприклад, лямки популярних велосипедних моделей Deuter виготовляються у формі сітки. Тому шкіра під ними відмінно вентилюватиметься. Спинка на них обов'язково має добре продуватись. Наприклад, модель Osprey Syncro має каркасну спинку. Вона чудово сидить і контактує зі спиною тільки сіткою. Спинка настільки зручна, що ви зможете забути про рюкзак на спині. Це вже продуманий у всіх сенсах велорюкзак і ціна на нього буде трохи вищою, ніж у моделей для міста.

Крім цих переваг також варто виділити можливість встановлення гідратора. Це спеціальна ємність з м'якого поліетилену зі зручною трубкою. Вона дозволить вам пити воду прямо під час руху. Вода в рюкзаку буде довше зберігати початкову температуру. Найчастіше гідратори не входять у комплект із рюкзаком, його можна придбати окремо.

Купити велорюкзак в Україні від брендів Osprey, Thule або Deuter - означає надати собі велику послугу щодо зручності під час поїздок. Всі вони мають свої особливості, але ключові властивості є у всіх без винятку.

Як правильно підібрати рюкзак вело?

Найголовніше правило – придбати рюкзак відповідного об'єму. Якщо ви катаєтеся в межах 100 км за одну поїздку, віддайте перевагу рюкзаку з об'ємом до 20 літрів. З ним у вас не буде відчуття, що ви носите зайве за спиною.

Наприклад, у рюкзак з об'ємом 15 л у вас легко помістяться:

  • запас води чи гідратор
  • запас продуктів на всю поїздку
  • запасна камера, латки та клей
  • насос та мінімальний набір інструментів

Крім цього, багато моделей мають маленький відсік з органайзером, куди без проблем можна покласти смартфон, павербанк та інші дрібниці. Вибрати ідеальні велорюкзаки допоможе наш інтернет-магазин VeloGO. Якщо розгубилися у моделях, зателефонуйте нашому консультанту і він підбере для вас найкращий варіант.

➜ Велосипедні рюкзаки, велорюкзаки – ТОП популярні у 2024 році?
➜ Які купити недорогі Велосипедні рюкзаки, велорюкзаки у 2024 році?
➜ Яка ціна на Велосипедні рюкзаки, велорюкзаки?
❤️ Чому варто обрати Велосипедні рюкзаки, велорюкзаки у VeloGO?
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram