Світло комплекти

9 товарів
Бренд: Knog
Код: 12144
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Blackburn
Код: 7108304
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Blackburn
Код: 7085185
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Knog
Код: 12145
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Lezyne
Код: 4710582 552120
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Lezyne
Код: 4710582 551987
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Lezyne
Код: 4710582 552038
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Lezyne
Код: 4710582 551970
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Lezyne
Код: 4710582 552007
Знайшли дешевше?
Додати в обрані

Що найголовніше у велосипедних поїздках? Звичайно, емоції та драйв, які ми від них отримуємо. Захоплюючись від запаморочливих пейзажів та швидкості, велосипедисти не повинні забувати про приземлені, але не менш важливі речі. У будь-якій спортивній активності має бути безпека. Під час вечірніх та нічних поїздок її може гарантувати комплект світла. Він складається з переднього ліхтаря та задньої мигалки. Поки перший освітлює шлях, другий подбає про те, щоб побачили вас. Придбати такий набір ми рекомендуємо одразу після придбання велосипеда.

У чому перевага придбати світло комплект із ліхтаря та мигалки?

Купуючи освітлення комплектом, ви отримуєте гармонійне поєднання ліхтаря і мигалки. Вони будуть виконані в єдиному стилі – для любителів естетики те, що потрібно! Крім візуальних якостей таке рішення просто зручніше:

  • Єдиний спосіб живлення ліхтаря та мигалки - не знадобиться безліч дротів чи типів батарейок.
  • Зручність при виборі режимів роботи, адже в комплекті вони будуть дуже схожі.
  • Найчастіше комплект фари і мигалки буде мати схоже кріплення - це вносить додаткову зручність при встановленні або знятті.

Крім того, купити світло одразу комплект можна як подарунок другові велосипедисту. Таким чином ви зможете повністю закрити його потребу в освітленні. У продажу є безліч варіантів під різні стилі велосипеда, вибрати буде досить легко.

Як вибрати комплект велосипедного світла?

При виборі повного комплекту освітлення варто звернути увагу на такі спільні речі:

  • Потужність світлового потоку
  • Тип батарей та їх ємність
  • Кількість режимів світла
  • Тип кріплення

Від яскравості освітлення залежатиме, наскільки велику площу воно буде освітлювати. Чим яскравіша задня мигалка, тим з більшої відстані її буде видно. Саме тому всі сучасні набори мають мигалки з потужністю 100 люмен. Дорожчі версії вже матимуть кращі показники яскравості. Їх варто розглянути, якщо плануєте кататися довгий час у повній темряві. Яскравіше світло комплект для вашого велосипеда також матиме великий об'єм акумулятора. Тож вона не розрядиться у несподіваний момент.

За типом живлення всі набори поділяються на два види. На звичайних батареях, або на вбудованих акумуляторах. Ціна на комплект світла з акумуляторами буде вищою - найчастіше це моделі середнього або високого рівня. З ними ви можете суттєво заощадити на одноразових батарейках, тим самим піклуючись про довкілля.

Майже всі якісні набори мають вбудовані кріплення на кермо та підсідельний штир. Вам не доведеться купувати їх окремо. У якості кріплень зазвичай виступають силіконові манжети. Вони універсальні. Їхню затяжку можна регулювати, так що вони будуть сумісні з усіма діаметрами керма та штиря. Моделі дорожчі вже будуть мати більш цікаві магнітні швидкоз’ємні кріплення.

Використання велосипедного комплекту світла в Україні закріплено у правилах дорожнього руху. Тому радимо вам бути на боці світу та бути помітним на дорозі!

➜ Світло комплекти – ТОП популярні у 2024 році?
➜ Які купити недорогі Світло комплекти у 2024 році?
➜ Яка ціна на Світло комплекти?
❤️ Чому варто обрати Світло комплекти у VeloGO?
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram