Найкращі велосипеди 2024 року

Друзі, зробили список одних з найкращих моделей велосипедів 2024 року. У списку представлені бренди, які здобули довіру українських велосипедистів. Принцип відбору - ціна-якість-комплектація. Це якісні та доступні моделі від українських виробників та відомих закордонних торгових марок. Пропонуємо до вашої уваги топ велосипедів 2024 року в категоріях гірські, гравійні та шосейні.

Топ гірських велосипедів

Гірські велосипеди дозволяють катати на різних типах місцевості, їх легко перетворити на універсальну модель. Розглянемо найкращі гірські велосипеди у 2024 році.

Merida BIG.NINE 60

Merida-BIG.NINE-60


Merida - один із найбільших виробників велосипедів з Тайваню. Компанія велику увагу приділяє якості збірки та комплектуючим. Merida BIG.NINE 60  - це ідеальний байк для бездоріжжя та пригод у міських джунглях. Стильна модель з двома зірками системи та широким діапазоном передач дозволяє вивчати нові маршрути та регулювати навантаження. А вилка від RockShox з ходом 100 мм і гідравлічні дискові гальма зроблять поїздку комфортною та безпечною.


Merida BIG.NINE 200

Merida-BIG.NINE-200


Ще один представник сімейства МТБ від Меріда. Серед переваг Merida BIG.NINE 200 можна виділити:

  • повітряна вилка Suntour XCR 32 LOR;
  • 10-ти швидкісна трансмісія на компонентах Shimano серії Deore;
  • система шатунів Shimano Deore має наскрізну вісь та виносні підшипники.


Великі колеса найнера мають фантастичну здатність долати перешкоди, гарну прохідність, зберігаючи при цьому швидкість. Велик підійде для поїздок бездоріжжям далеко від міської метушні.


Winner SOLID-GT

Winner-SOLID-GT


Якщо вам потрібен недорогий та якісний гірський велосипед, варто придивитися до моделі Winner SOLID-GT. Це відкриття цього року. Байк розроблений та створений в Україні відомою компанією Pro Bicycle Group та підходить для щоденних поїздок містом або за його межами. Дискові гідравлічні гальма Shimano BR-MT200 поєднують у собі надійність та потужність. Вилка U-Ding D5 ідеально підходить для поглинання ударів та згладжування нерівностей. Якщо ви шукаєте простий та надійний гірський байк, потрібно вибирати SOLID-GT.


Merida BIG.NINE 100-2X

Merida-BIG.NINE-100-2X


Гірський велосипед Merida BIG.NINE 100-2X дозволить швидко та комфортно долати значні відстані. Рама чудово поглинає вібрації, роблячи поїздки комфортнішими. Система на дві зірки пропонує широкий вибір передач. Задній перемикач Shimano Alivio Shadow на дев'ять швидкостей має низький профіль, що покращує його гнучкість і допомагає добре переносити бруд та будь-які погодні умови.


Giant Talon 3

Giant-Talon-3


Giant – один із світових гігантів з виробництва велосипедів. Байк Giant Talon 3 завжди в тренді та спеціально зроблений для того, щоб долати довгі дистанції лісовими стежками і не боятися бруду. Велик отримав відмінну комплектацію, про що свідчить використання обладнання Shimano. Гідравлічні гальма дозволяють точніше контролювати гальмівне зусилля та швидкість велосипеда.

Kinetic CRYSTAL

Kinetic-CRYSTAL

Kinetic CRYSTAL - це відмінний варіант для катання грунтовими дорогами, лісовими стежками і кам'янистою місцевістю. Можна виділити такі особливості моделі:

  • легка, гідроформована рама; вилка з регулюванням відскоку та переднавантаження;
  • дискові гідравлічні гальма від Shimano.


Велосипеди Кінетік роблять в Україні, що дозволяє встановлювати прийнятну ціну за хороші комплектуючі.


Cyclone SX

Cyclone-SX


Свіжа модель Cyclone SX від українського бренду стала досить популярною у 2024 році. Підійде для тривалих поїздок бездоріжжям і навіть нескладних перегонів. У моделі такі особливості:

  • Вилка U-DING D3 згладжує всі нерівності дороги.
  • Трансмісія Shimano допоможе швидко і легко розганяти байк.
  • Для кріплення коліс використовуються ковані 3D дропаути, які мають велику міцність і жорсткість.
  • Зручна геометрія та стильний зовнішній вигляд чудово підходить для чоловіків та жінок.


Merida BIG.NINE 3000

Merida-BIG.NINE-3000


Завершує топ гірських велосипедів у 2024 році модель Merida BIG.NINE 3000. Це відмінний карбоновий хардтейл з відточеною геометрією для крос-кантрі та марафону. Карбонова рама відповідає сучасним вимогам, виконана з використанням технології FLEX STAY. 12-швидкісна трансмісія та Shimano XT/Deore максимально збільшують швидкість та потенціал вашого велосипеда.

Рейтинг Гравійних велосипедів

Якщо ви плануєте катати грунтом, асфальтом, лісовими стежками і не знаєте який велосипед купити у 2024 році, то сміливо обирайте гравійний велосипед.


Merida SILEX 400

Merida-SILEX-400

Merida SILEX 400 справжній бестселер. Він зібраний на алюмінієвій рамі з потрійним баттінгом та карбоновою вилкою. Моделі мають такі особливості:

  • Колеса 700c для збалансованої керованості на бездоріжжі.
  • Геометрія максимально нагадує MTB для відмінної керованості на бездоріжжі. Додаткові кріплення для сумок на ногах вилки.

Гревел підійде як для складних подорожей далеко від асфальту, так і для тривалого байкпакінг туризму.


Cyclone GSX

Cyclone-GSX


Український бренд порадував моделю Cyclone GSX. Конструкція рами та вилки розроблені спеціально для дискових гальм та мають внутрішнє прокладання тросів. Подвійне проведення та полірування швів не тільки покращують міцність конструкції, але і надають рамі елегантний, сучасний вигляд. Вилка виконана з високоякісного карбону з японським волокном TORAYCA.


Cannondale TOPSTONE 3

Cannondale-TOPSTONE-3


Бренд Cannondale - культовий виробник, який робить одні з найкращих велосипедів уже кілька десятків років. Гравійник Cannondale TOPSTONE 3 легкий та витончений, вважається класикою. Цей велосипед має багато переваг:

  • Вилка виконана з надміцного карбону BallisTec, вона відмінно гасить вібрацію.
  • Переключення передач здійснюється за допомогою доступної та надійної трансмісії Shimano Sora.
  • Раму виготовлено з фірмового сплаву SmartForm C2. Cannondale Topstone 3 – це справжній універсал, який готовий до будь-яких випробувань. Він один із найкращих.


Cyclone GTX

Cyclone-GTX


Якщо ви ще думаєте, який велосипед купити в 2024 році, придивіться до Cyclone GTX - це більш доступний аналог моделі GSX. Він комплектується дисковими механічно-гідравлічними гальмами, карбоновою вилкою, трансмісією від microSHIFT. Покришки можна використовувати безкамерно.

Merida SCULTURA ENDURANCE GR

Merida-SCULTURA-ENDURANCE-GR


Велосипед Merida SCULTURA ENDURANCE GR - зробить ваші щоденні поїздки зручними, а також дасть можливість з'їхати на легкі ґрунтові дороги.

  • безкамерний вілсет Merida;
  • покришки Continental Terra Speed на безкамерних ободах;
  • карбонова вилка з конусним штоком;
  • кріплення з мультитулом Merida під сідлом.


Легка рама з алюмінію 6066 з гідроформінгом та потрійним баттингом забезпечить комфорт та точне керування.


Merida SILEX 200

Merida-SILEX-200


Пропонуємо універсальний велосипед Merida SILEX 200. Він закриває топ велосипедів категорії гравійні у співвідношення ціна якість. Байк спроектований для тривалих подорожей та поїздок вихідного дня. Він подарує ще більше можливостей для бездоріжжя завдяки зменшеному куту нахилу кермової труби та можливості встановлювати покришки до 45 мм, або 42 мм з крилами.

Топ Шосейних велосипедів

Для цінителів швидкісної їзди трасою пропонуємо популярні велосипеди в категорії шосейні.


Merida REACTO 6000

Merida-REACTO-6000


Якщо ви хочете перемагати у гонках або бути найшвидшим серед своїх друзів-гонщиків, тоді Merida REACTO 6000 для вас. Цей шосейний велосипед вважається одним із найкращих з таких причин:

  • легка аеродинамічна рама;
  • ковані та фрезеровані алюмінієві радіатори для охолодження гальм;
  • Карбоновий підсідельний штир;
  • 11-швидкісна трансмісія.


Велика кількість перемог на тестах, участь у виставках, відмінні оцінки та нагороди доводять якість велосипеда від Меріда.


Giant Propel Advanced 2

Giant-Propel-Advanced-2


Шосейник Giant Propel Advanced 2 - досить цікавий варіант для тих, хто любить аерошосейні велосипеди. У виробництві рам на власному заводі Giant використовується високопродуктивний карбоновий матеріал. Композитний підсідельний штир, що легко регулюється, додатково мінімізує лобовий опір.


Merida SCULTURA 4000

Merida-SCULTURA-4000

Merida SCULTURA 4000 поєднує в собі перевірену на перегонах геометрію та якісне обважування, яке включає:

  • Винос MERIDA EXPERT CW stem та кермо MERIDA EXPERT SL.
  • 11 швидкісний групсет Shimano 105.
  • Покришки Maxxis Detonator 32 мм.
  • Карбоновий підсідельний штир MERIDA.


Технологія WIRE PORT дозволила акуратно приховати троси та кабелі у раму. Безкамерні колеса забезпечать гарне зчеплення з дорогою та менший опір коченню. Якісний та правильно обраний велосипед буде довговічним і принесе справжнє задоволення від покатушок. Тому вибирайте топ велосипеди 2024 та насолоджуйтесь поїздкою!

Ось такий вийшов список топових велосипедів 2024 року від команди VeloGO. Детальніше про ці та багато інших велосипедів ви можете ознайомитися в нашому каталозі, де за допомогою зручних фільтрів можна вибрати ідеальний байк для своїх завдань.


Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram