Насоси Booster

4 товари

З появою безкамерних технологій життя спортсменів та звичайних велосипедистів помітно полегшилося. Адже тепер не потрібно міняти камери, герметик заклеїти прокол самостійно. Але в деяких ситуаціях накачати шину маленьким насосом може не вийти. І на допомогу може прийти насос бустерний. Цей пристрій має низку переваг, які допоможуть гарантовано накачати покришку з нуля без автомобільного компресора. Адже якщо її було щойно встановлено, то їй буде потрбен різкий стрибок тиску, який поставить її борти на місце.

Навіщо потрібен бустерний насос?

Особливість безкамерної технології в тому, що для герметизації колеса покришка має бути забортована у спеціальні місця на обід. До цього моменту система не буде герметичною. Спроби накачати колесо у такому стані звичайним насосом навряд чи призведуть до бажаного результату! Для таких випадків корисно купити спеціальний бустерний насос для велосипеда. При накачуванні він створює необхідний тиск, щоб покришка сіла на обід і почала накачуватись. Ось у чому конструктивні переваги такого насоса:

  • Наявність двох режимів: монтажний та накачування
  • Повітряна камера збільшеного обсягу
  • Робота з вищими показниками тиску
  • Сумісність із балонами CO2

Насоси типу booster для вело найчастіше працюють у двох режимах. Перший режим потрібен для того, щоб покришка стала на свої місця і почала накачуватись. Другий режим виконує залишкове докачування до потрібного тиску. При цьому докачування здійснюватиметься набагато швидше за рахунок великої повітряної камери.

Дуже часто насос Booster може працювати разом із балонами CO2. У такому разі першу фазу накачування бере на себе балон. Такий спосіб також зарекомендував себе ефективним. Дозволить накачати найширші покришки.

Кому може знадобитися такий девайс? Насамперед тим, хто часто стикається із заміною безкамерних покришок. Ми б радили тримати такий насос як домашнього помічника. Також він буде дуже корисним механікам, адже вони теж дуже часто стикаються з обслуговуванням безкамерки.

➜ Яка ціна на Насоси Booster?
❤️ Чому варто обрати Насоси Booster у VeloGO?
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram