Шатуни 2 зірки

41 товар
Бренд: Shimano
Код: FC5800DX26L
Знайшли дешевше?
Додати в обрані

При апгрейді велосипеда часто під заміну може потрапити система або Crankset. Це дуже ефективний спосіб зробити велосипед легшим та надійнішим. Вело система 2 зірки широко використовується практично на всіх типах велосипеда: від дорожніх до гірських. Вона прийшла на зміну застарілому "трійнику" і забезпечує всіма необхідними передачами для комфортної та ефективної їзди.

Як підібрати шатуни на 2 зірки без помилок?

Перед покупкою вам необхідно трохи заглибитися в конструктивні особливості кареткового вузла велосипеда. Також знати відмінності шосейних систем від систем для MTB. Ось кілька найголовніших параметрів підбору:

  • Призначення системи під тип велосипеда
  • Тип каретки
  • Тип кріплення зірки

Найголовніше – це вибрати деталь за призначенням велосипеда. Адже їхня міцність і конструкція докорінно відрізняється на гірських та шосейних велосипедах. Наприклад, шатун Shimano Tiagra на 2 зірки – це деталь для шосейного велосипеда, а Deore XT створено для MTB. Не варто використовувати ці деталі за призначенням, оскільки це може призвести до проблем із сумісністю і може бути дуже незручно під час їзди.

Тип каретки – це найважливіший параметр, від якого залежатиме можливість встановлення. Важливо знати, що є три основні типи каретки:

  • Каретка під квадрат
  • Картридж зі шліцевим кріпленням
  • Пола вісь

Велосипедна система з 2 зірками під квадрат – найпростіша та недорога. У цьому випадку шатуни пресуються на квадратне місце посадки каретки. Використовується у велосипедах початкового рівня. Шлицеве кріплення також відноситься до картриджних кареток, проте вважається більш технологічним та надійним рішенням.

Найсучасніший стандарт - це пола вісь. У цьому випадку вал інтегрований у систему або виконаний у вигляді окремої деталі. Така система використовується на велосипедах середнього та високого рівня. Вважається найлегшою та жорсткою.

➜ Які купити недорогі Шатуни 2 зірки у 2024 році?
➜ Яка ціна на Шатуни 2 зірки?
❤️ Чому варто обрати Шатуни 2 зірки у VeloGO?
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram