Окуляри дитячі

4 товари

Якщо дитина серйозно захопилася катанням на велосипеді, то дуже важливим є ретельний підбір екіпірування. Однією з важливих деталей є велоокуляри дитячі - корисний аксесуар, який не тільки захищає від сонця, але і виконує інші важливі функції. Стануть хорошим доповненням до шолома та захисного екіпірування.

Чому дитячі велоокуляри – найважливіша частина екіпірування?

Велосипедні окуляри – це не лише предмет стилю велосипедиста. Вони несуть у собі найважливіші функції:

  • Захист очей дитини від вітру, пилу та комах.
  • Окуляри захищають очі від ультрафіолету
  • Прибирають загальну втому очей під час поїздок у сонячну погоду

Всі ці властивості виводять комфорт на новий рівень. Не важливо, як їздить дитина, у спортивному режимі або просто подвір'ям. Окуляри будуть корисні за всіх сценаріїв.

Дитячі велосипедні окуляри повинні мати ключову властивість - бути максимально безпечними та зручними.

Ось, що мається на увазі під безпекою та зручністю:

  • Лінзи окулярів мають бути виконані з полікарбонату. Дуже важливо, щоб це не було скло. Адже при падінні воно розбивається на дрібні уламки, які можуть легко травмувати очі. Це одна з головних причин, через яку ми украй не радимо використовувати звичайні окуляри для поїздок на велосипеді.
  • Оптимальний матеріал оправи – пластик. Окуляри пластикові велосипедні дитячі добре сидять на обличчі і не мають гострих граней. Це додатковий плюс до безпеки.
  • Оправа не повинна заважати огляду дороги, тому сучасні окуляри мають досить великі лінзи.
  • Дужки на дитячих окулярах можуть бути трохи зігнуті, це дозволить їм ще краще триматися на голові дитини.

Сучасні дитячі окуляри для велосипеда - зменшена копія дорослих. Це означає, що моделі для дітей мають усі переваги дорослих. Серед таких окулярів можна легко зустріти фотохромні – ті, що змінюють ступінь затемнення самостійно. Це дуже зручно, адже не потрібно буде міняти лінзи чи окуляри цілком.

Ще дитячі окуляри можуть бути обладнані поляризацією. Такі лінзи прибирають відблиски від води та блискучих поверхонь, які втомлюють очі та можуть призвести до погіршення зору. Для міста така особливість дуже корисна, адже від стекол та автомобілів очі регулярно ловлять відблиски, що може призвести до короткочасного погіршення огляду.

➜ Окуляри дитячі – ТОП популярні у 2024 році?
➜ Які купити недорогі Окуляри дитячі у 2024 році?
➜ Яка ціна на Окуляри дитячі?
❤️ Чому варто обрати Окуляри дитячі у VeloGO?
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram