Лопатки бортувальні

16 товарів
Бренд: Lezyne
Код: 4712805 975297
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Lezyne
Код: 4712805 982004
Знайшли дешевше?
Додати в обрані

Покришка — одна з найбільш вразливих частин велосипеда, яка страждає від проколів, порізів та інших неприємностей. Щоби відновити цілісність шини, її потрібно відокремити від колеса, і тут приходять на допомогу бортувальні лопатки. Цей компактний легкий прилад входить до складу більшості ремкомплектів, адже без спеціальних інструментів зняти покришку здатний лише досвідчений майстер. Вибрати і використовувати аксесуар зможе навіть новачок.

Переваги бортувальних лопаток

Щоб усунути наслідки зносу або псування покришки, її необхідно зняти з колеса. Недосвідчені велосипедисти часто використовують викрутки та інші підручні засоби, серйозно пошкоджуючи байк. Використання монтажної лопатки гарантує наступні переваги:

  • Відсутність подряпин на ободах.
  • Мінімальний ризик закусити камеру.
  • Запобігання інших дефектів.
  • Швидкий демонтаж, з яким впорається навіть райдер початківець.

Як користуватися лопаткою для бортування

Перш ніж приступити до ремонту, необхідно повністю зняти колесо. Повітря потрібно випустити, а при роботі з камерною шиною викрутити ніпель до кінця. Після цього велосипедист повинен озброїтися двома монтажними лопатками й завести їх під шину з інтервалом приблизно 15 см. Інструменти виготовляють із м’якого пластику й металу, тому не варто боятися залишити подряпину. Щоби від’єднати покришку, досить рухати лопатку уздовж колеса.

Усе для складання ремонтного набору

Консультанти інтернет-магазину VeloGO допоможуть зібрати ремкомплект, який виручить у будь-якій непередбачуваній ситуації. Ми пропонуємо сертифіковану продукцію відомих виробників, включаючи Ice Toolz і Lezyne. Бортувальні велосипедні лопатки продаються окремо й  у наборах, куди також входять латки, клей і скребки. Залишити замовлення можна за телефоном або на сайті.

➜ Які купити недорогі Лопатки бортувальні у 2024 році?
➜ Яка ціна на Лопатки бортувальні?
❤️ Чому варто обрати Лопатки бортувальні у VeloGO?
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram