Набір контейнерів Humangear Stax Storage Container Set Small

Код: 022.0110
Набір контейнерів Humangear Stax Storage Container Set Small Продано
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Опис
Humangear Stax Storage Container Set Small - зручний набір контейнерів-органайзерів. В комплекті - 4 лотки різного розміру, які кріпляться один до одного, утворюючи імпровізовану "вежу". Закріпити дуже просто - варто швидко повернути контейнер на 180 градусів. 
  Кожен лоток оснащений силіконізованими кришкою і ручкою. Контейнери можна поміщати в мікрохвильову піч, але без кришок. Крім їжі, в контейнерах можна зберігати дрібні інструменти, спеції або засоби гігієни. Такий сет стане справжньою знахідкою для подорожей.   Призначення: туризм, подорожі, мандрівки.   Особливості: - 4 лотки різного розміру - кріпляться один до одного - легка система "заклацування" - лотки герметичні - ручки для перенесення - можна зберігати харчові та побутові продукти - можна поміщати в мікрохвильову піч, але без кришок   Технічні характеристики: Матеріал: пластик, силікон Розмір всіх контейнерів: 3,8х16,2 см
Об`єм кожного контейнера: 40 мл, 25 мл, 15 мл,15 мл Вага:57,8 г 
Характеристики
Виробник
Категорiя
Друзі, щоб зменшити строки виробництва та поставок, виробники іноді вимушені змінювати комплектацію в останній момент. Будь ласка, майте на увазі, що ці зміни можуть бути не відображені на сторінках сайту (в характеристиках) та на фотографіях продукції.
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід
Безкоштовна доставка

по Україні

Офіційна гарантія

від виробника

Оплата частинами

розстрочка 0%

365 днів

обмін товару

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram