Перемикачі задні 6 швидкостей

4 товари
Бренд: Shimano
Код: ERDTY300D
Знайшли дешевше?
Додати в обрані

У перемиканні передач велосипеда є деталі, які відіграють ключову роль. Задній перемикач 6 швидкостей - найголовніша деталь трансмісії, оскільки вона відповідає за переміщення ланцюга по зірках касети. У його завдання також входить натяг ланцюга, щоб той не провисав і не бовтався. Сам по собі він не є розхідником, але бувають ситуації, коли його потрібно замінити.

Коли варто змінити задній перемикач на 6 швидкостей?

Перемикання передач – досить точний процес. І коли з ним трапляються якісь проблеми, це одразу призводить до погіршення якості роботи. Ланцюг починає повільно переміщатися по зірках або раптово перескакувати з однієї на іншу. І ось які проблеми з перемикачем можуть бути причиною:

  • Великий пробіг
  • Падіння, внаслідок якого перемикач швидкостей на велосипед під 6 швидкостей отримав пошкодження
  • Попадання перемикача у спиці

Якщо за плечима перекидки вже досить великі цифри пробігу, то погіршення якості перемикання - очікуваний наслідок. У його з'єднаннях з'являється люфт, який дуже сильно псує точність. Перемикач будь-який на 6 швидкостей задній має пружину в лапці, яка натягує ланцюг. Згодом вона слабшає і ланцюг починає провисати. У цьому випадку можна точно сказати, що термін життя перекидки добігає кінця і його час замінити.

Ще одна причина криється у механічних ушкодженнях. Під час падіння корпус перемикача може зігнутися. Дуже часта причина пошкодження перемикача - це попадання його в спиці через неправильне налаштування. У цьому випадку деталь вийде з ладу з ймовірністю 99%.

Як вибрати перемикач 6 швидкостей задній?

Процес вибору зводиться до правильного підбору числа швидкостей, з якими може працювати перекидка. Наприклад, якщо заявлено, що перемикач сумісний з касетою на 9 швидкостей, то не він не працюватиме з системою на 6 передач. Тому потрібно уважніше читати опис товару. Зазвичай у цьому випадку можна купити задній перемикач на 6 та 7 швидкостей одночасно. Вони працюють з однаковим кроком і товщиною ланцюга.

Ще дуже важливо визначитися з типом кріплення перемикача до рами. У цьому сегменті вони можуть кріпитися на раму за допомогою гака або шестигранника. Кріплення на гаку використовується на велосипедах із гайковим кріпленням колеса до рами. А шестигранні болти використовують на більш сучасних колесах під ексцентрик, які можна зняти без інструмента.

➜ Перемикачі задні 6 швидкостей – ТОП популярні у 2024 році?
➜ Які купити недорогі Перемикачі задні 6 швидкостей у 2024 році?
➜ Яка ціна на Перемикачі задні 6 швидкостей?
❤️ Чому варто обрати Перемикачі задні 6 швидкостей у VeloGO?
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram