Велотримачі для смартфонів

23 товари

Що відрізняє сучасних велосипедистів від тих, що були раніше? Звичайно, використання сучасних засобів навігації та зв'язку. Наявність смартфона дозволяє бути в курсі свого розташування. А якщо занудьгували, завжди можна включити музику. Але щоб ефективно використати свій гаджет, він має бути під рукою, а краще на кермі. І тут у гру вступають тримачі для телефону на велосипед. Вони надійно фіксують пристрій на кермі будь-якого велосипеда і не лише. Багато з них можна використовувати на самокатах і мотоциклах. Переважна більшість підходять під усі сучасні розміри смартфонів: від компактного до габаритного.

Які переваги дає тримач для телефону на велосипед?

Бічна кишеня куртки - невдалий спосіб перевезення смартфона, особливо якщо ви плануєте використовувати його в дорозі. Адже постійно дістаючи його з кишені, є ризик упустити та розбити екран. Куди краще буде купити зручний тримач для телефону на велосипед. Він відкриває перед велосипедистом такі можливості:

  • Можливість використання навігатора в режимі реального часу
  • Відповісти на дзвінок швидше та зручніше
  • Можна слухати музику та швидко перемикати треки

Все це підвищує зручність використання смартфона, адже більше не потрібно постійно смикати його з кишені. Але як би не було зручно, всі ці дії ми рекомендуємо робити на невеликій швидкості або під час зупинки, щоб не відволікатися від дороги!

Як вибрати велосипедні кріплення телефонів під конкретний розмір пристрою?

Переважна більшість кріплень має механізм, розрахований на всі популярні діагоналі. Це означає, що в цілому на них можна встановити будь-який смартфон і питання більше стосується надійності при перевезенні. Більш потужні варіанти краще вибирати для великих телефонів з дисплеєм 6 дюймів і більше. А компактний та легкий тримач для телефону велосипедний підійде для невеликих моделей із екраном до 5 дюймів.

Ще дуже важливо звертати увагу на конструкцію. Переконайтеся, що обране кріплення володіє таким набором властивостей:

  • Корпус із міцного пластику, а ще краще – з алюмінію
  • Болтову затяжку кріплення
  • Відсутність гострих та виступаючих деталей у місці посадки смартфона
  • Надійний механізм кріплення до керма

За якістю є різні тримачі телефону на велосипед і ціна від цього може сильно відрізнятися. Наприклад, алюмінієві варіанти будуть завжди дорожчими, але вони краще фіксують смартфон. Це означає, що можна сміливо їздити на бездоріжжі без побоювання втратити ваш девайс.

Також ми можемо дати кілька рекомендацій щодо використання, щоб кріплення для телефону на велосипед йому не нашкодило. При встановленні завжди використовуйте чохол - він вбереже не тільки від вм'ятин на гранях, а ще й від пилу. Адже поїздки на велосипеді за сухої погоди - це завжди тонни пилу. У спеку не рекомендується тримати телефон на кермі надто довго. Це може призвести до перегріву акумулятора та раптовому вимкненню смартфона.

Також не варто розміщувати кріплення надто близько до центру керма. У такому положенні може бути складно дотягнутися до екрана, що може призвести до падіння на великій швидкості. Тримач для телефону на велосипед в Україні - дуже корисний девайс, тому що він дає можливість завжди бути на зв'язку та вчасно отримувати інформацію про навколишнє оточення. Однак у будь-якій справі важлива міра, тому не радимо відволікатися на перегляд повідомлень занадто часто під час руху.

➜ Які купити недорогі Велотримачі для смартфонів у 2024 році?
➜ Яка ціна на Велотримачі для смартфонів?
❤️ Чому варто обрати Велотримачі для смартфонів у VeloGO?
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram