Замки U-locks

5 товарів

Десятиріччями не вщухають суперечки, який велосипедний замок точно не дасть викрасти велосипед. Хтось використовує ланцюгові замки і вважає, що краще за них нічого вже не зроблять. Хтось топить за сегментні, мотивуючи свій вибір його компактними габаритами. Зараз же мова йтиметься про U-Lock і про те, чому варто такий U подібний замок купити. Адже цей тип замків теж дуже популярний, а за безпечністю  впевнено займає одне з провідних місць у рейтингу велозамків.

Замок u lock: сильні та слабкі сторони

U-подібний велозамок це міцна металева скоба, яка виконана у формі букви U. Вона в свою чергу вставляється в основу, в якій відбувається процес замикання. Його реалізація дуже нагадує конструкцію звичайного коморного замку, принцип дії абсолютно той же. Скоба U Lock виконується із загартованої сталі, тому її дуже складно чимось перекусити. "А що якщо її спробують перепиляти болгаркою чи пилкою?", - Запитаєте ви. На скобу наноситься спеціальний матеріал, який перешкоджає процес зрізання.. Повірте, і у болгарки теж будуть проблеми. А скільки шуму буде в процесі, можна лише уявити. Саме з цих причин U подібні замки вважаються одними з найнадійніших.

Вибираючи собі новий замок із такою конструкцією, зверніть увагу на такі параметри:

  • Довжина та ширина скоби
  • Диаметр скоби
  • Наявність додаткового троса в комплекті

Від розмірів скоби залежить зручність використання замка. Суть у тому, що скобою вам потрібно буде причепити раму та колесо велосипеда до стовпа чи велопаркування. Тому вибирайте розмір, виходячи із ширини коліс. Наприклад, для шосейного велосипеда можна взяти меншу скобу, а ось для фетбайка вам потрібен буде замок побільше.

Диаметр скоби безпосередньо пов'язаний із надійністю. Чим він більший, тим складніше буде зламати такий замок. Але пам'ятайте, що разом із діаметром замок u lock набирає вагу і ціна його буде вищою. Наявність додаткового троса дозволить вам зачепити ще переднє колесо, адже дуже часто його можна зняти з велосипеда без інструменту.

Поряд із крутими перевагами, U-lock має ряд своїх нюансів:

  • Причепити велосипед до дерева або широкого стовпа вам швидше за все не вдасться. Однак це можна виправити, якщо в комплекті йде трос.
  • Транспортування може здатися вам не таким зручним, на відміну від ланцюгових або тросових замків.

Незважаючи на це, такі замки вважаються одними з найнадійніших та найбезпечніших.

➜ Замки U-locks – ТОП популярні у 2024 році?
➜ Які купити недорогі Замки U-locks у 2024 році?
➜ Яка ціна на Замки U-locks?
❤️ Чому варто обрати Замки U-locks у VeloGO?
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram