Модельний ряд жіночих велосипедів Liv

Підбір велосипеду - це дуже відповідальне та індивідуальне заняття. Всі ми звикли, що велосипеди треба підбирати за стилем, розміром та рівнем. Проте у велосипедів також існує стать - дуже важливий показник підбору. Ні, ми не хочемо сказати, що велосипеди для жінок та чоловіків геть різні. Але все ж існує кілька ключових змін та особливостей:

✔️

Оптимізована геометрия рами

✔️

Відмінності у формі сидіння

✔️

Зміни ширини керма та довжини виносу

✔️ Яскраві та неповторні кольори

Зараз ви вже не зустрінете виробника, який не випускав би жіночі велосипеди. Проте компанія Giant пішла далі. Вони заснували окремий бренд велосипедів -  Liv, який повністю присвячений виробництву жіночих велосипедів. Велосипеди Liv - це про жіночність, стиль та ергономіку для всіх жінок, що захоплюються велосипедом.


Велосипеди Liv - створено жінками для жінок

Бренд Liv випускає абсолютно всі жіночі велосипеди: гірські, гравійні, шосейні та навіть дитячі. Всі модельні ряди розроблені командами, більшість складу з яких - жінки: від інженерів до маркетологів. І звісно ж, тестування велосипедів (особливо гоночних моделей) проводять передові майстрині з велоспорту.

Liv Adore - для наймолодших велосипедисток

Для дівчаток компанія Lіv випускає яскраві дитячі велосипеди Liv Adore. Вони виконані в ніжних та яскравих кольорах та мають все необхідне для комфортних прогулянок.

  • корзинка для перевезення улюблених іграшок
  • яскраві кольори
  • Безпека - всі гострі деталі закриті для доступу


Liv Adore


Шосейні велосипеди для тренувань Liv Langma

Для дівчини, яка серйозно захоплюється шосейним велоспортом, радимо розглянути шосейні велосипеди Liv. Ось, наприклад Liv Langma - це класичний шосер для змагань та тренувань. На ньому можна і просто їздити, і Київську сотку залюбки проїхати.

  • Легка та жорстка алюмінієва рама - запорука ефективності та швидкості
  • Космічні кольорові рішення - все для вашої індивідувальності.


Liv Langma


Електровелосипеди Liv Rove E+

Бажаєте зробити велосипед своїм стилем життя? Електричні велосипеди Liv допожуть з цим! Зокрема Liv Rove - це комфортний електричний сітібайк, який дозволить дістатися будь-якої точки місця та для цього не доведеться пітніти!

  • Комфортна рама - дозволить зручно їздити навіть у не дуже спортивному одязі
  • Електродвигун допоможе здолати всі міські підйоми


Заряджати велосипед можна зручно від електромережі без необхідності знімати акумулятор!

Liv Rove


Гравійники Liv Devote - те що треба для пригод

Бажаєте яскравий гравійний велосипед з жіночим характером? Це точне про серію Liv Devote. Ці велосипеди дозволять поєднати швидкі асфальтові тренування та позашляхові пригоди. Рама в форматі Compact Road забезпечує ідеальну жорсткість та комфотне положення тіла.

  • Рами карбон та алюміній в різноманітних кольорах
  • Комфортна посадка та ширші покришки для комфорти на всіх покриттях
  • Гума шириною 38 мм. Є можливість встановити покришки ще ширше.


Ці велосипеди підійдуть для всього: від тренувань до веломандрів з байкпакінгом на декілька днів!

Liv Devote


Гірські велосипеди Liv Tempt - відмінний варіант для початківців

Саме гірські байки в нашій країні користуються найбільшою популярністю, тож пропонуємо розглянути детальніше гірські велосипеди LivЛінійка Tempt має велосипеди з різною комплектацією. Та чим менше цифра у назві велосипеда, тим більш високого рівня встановлені на ньому комплектуючі. Отже, Liv Tempt 3 - це надійний MTB байк для поїздок як лісовими стежками, так і звичайними міськими парками.

Liv tempt


Рама виготовлена дуже якісно. Це можна побачити по охайним зварним швам та фарбуванню без єдиного нюансу. Всі троси та гідролінії приховані в середину верхньої та нижньої труби, що додатково поліпшує зовнішність та подовжує термін служби тросів.

Liv Tempt


Встановлена вилка SR Suntour з ходом 100 мм звісно не підійде для екстриму, проте вбереже долоні від нерівностей під час звичайних прогулянкових поїздок. Конструкція дуже проста та майже не потребує обслуговування.

Liv Tempt


Встановлене обладнання на велосипеді також початкового рівня. Для серйозних тренувань може бути недостатньо точності, а ось для прогулянок компонентів Shimano Altus та Microshift буде цілком достатньо. З двома зірками попереду та вісьмома позаду буде цілком комфортно в парках та на лісових стежках.

Liv Tempt


Також дуже тішить, що велосипед укомплектували гідравлічними гальмами. Це означає, що не треба буде зі всієї сили тиснути на гальмо, щоб зупинитися. Достатньо буде легкого натискання одним або двома пальцями.

Liv Tempt


Катайтеся всюди, де хочете, адже на велосипеді встановлені покришки шириною 2,25 дюймів. На них можна спокійно їхати і по піску, і по вологому асфальту, і по лісовим стежкам, повним корінців та каміння.


І найголовніша фішка цієї лінійки - оптимізована жіноча рама, яка покращує контроль над велосипедом та загальну зручність!

Переходьте на наш сайт та обирайте свій улюблений Liv, який стане вірним супутником у ваших велопригодах! Не забувайте слідкувати за нашим Youtube каналом, де ми постійно розповідаємо про велосипеди та цікаві аксесуари для них!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram