ВІДЕО | Нові Julbo Edge та Density

Безпека велосипедиста - це комплексне поняття, яке поєднує в собі навички керування велосипедом ти використання захисного еіпірування. Велосипедні окуляри - дуже важлива частина безпеки, яка захищає очі від усіх шкідливих факторів. Адже, під час поїздки на велосипеді в очі може потрапити будь-що:

  • камінці з під колеса
  • пил
  • комахи
  • гілки дерев

Це вже не кажучі про те, що їзда на великій швидкості без окулярів приводить до подразнення очей через сильний вітер. І всі ці фактори можут цілком призвести до падіння



Щоб уникнути всіх цих неприємностей ми радимо використовувати окуляри з якісними лінзами. Та французька компанія Julbo як раз спеціалізується на якісній оптиці для велосипедистів, туристів та бігунів. Та окуляри Julbo є одним з найзручніших на ринку.

Огляд окулярів Julbo Edge та Julbo Density

Обидві моделі підходять для бігу велоспорту та звичайного щоденного використання, проте саме окуляри Julbo Density буде мати Casual-стиль. А це робить вдалим вибором для повсякденного стилю одягу. У той час, як Julbo Edge - технологічніша та спортивна версія.

Julbo Density - вибір для спорту та на кожен день

Перше, що відчуваєш коди береш до руки цю модель - це відсутність ваги. Так, ці окуляри нічого не важать, тож на обличчі вони не будуть відчуватися зовсім.



Сама форма окулярів відносить до типу "маска". Це означає, що лінза займає усю поверхню окулярів. Це дає багато переваг:

  • Покращений захист від вітру
  • Більше захисту від фізичних ушкоджень
  • Сучасний вигляд, на відміну від класичних

Оправа виконана з легких та міцних матеріалів. А ще вона дуже гнучка. Тож треба добряче попітніти, щоб зламати на них дужки. А ще еластичність дужок відповідає за надійну посадку окулярів на обличчі.

Єдине, що можемо зазначити, перенісся тут не регулюється, тож радимо поміряти ці окуляри перед купівлею!



Окуляри мають фотохромні лінзи, тож не треба буде постійно замінювати лінзи. Ця модель може бути оснащена двома технологіями:

  • Reactiv Technolodgy - ступінь затемнення від 0 до 3
  • Spectron - мають один ступінь затемнення.

Лінза Spectron є бюджетнішою та виготовлена з полікарбонату, а більш технологічні вигтовляються з матеріалу Trimex - стійшкішому до подряпин та міцнішому.

Задля кращої вентиляції над переніссям є спеціальні вентиляційні отвори.

Для кого ми можемо порадити Julbo Density?

✔️ Для тих, хто не хоче вузькоспеціалізовані окуляри.
✔️ На кожен день для повсякденного носіння.
✔️ Для багатьох видів активності одразу: бігу, велоспорту, походів, тощо.

Julbo Edge - професійні окуляри для ефективних тренувань


А от модель Edge - це професійні спортивні окуляри, які допоможуть стати ще вшидше та ефективніше. Задля цього вони мають декілька важливих змін:

  • Змінна лінза з магнітним кріпленням MagneFix
  • Покриття Anti-Fog на внутрішній частині лінз
  • Носові вставки 3D Nose Fit, що регулюються


Завдяки регульованому переніссю ці окуляри підійдуть майже всім, бо ви зможете провести їх тонке налаштування та взагалі не відчувати на обличчі. Вага в 20 грам робить їх повністю невагомими!


Дуже цікаве виконання крпілення лінзи! Вона підʼєднується до оправи за допомогою центрального магніта, тож процес мийки лінзи буде максимально приємними та простим. Магніт доволі сильний, тож випадково втратити лінзу під час руху точно не вдасться!


Фотохромні здібності моделі Edge дійсно вражають. Бо фотопігмент не просто наноситься на лінзу як окремий шар, а є частиною скла. Тож стерти або пошкодити цей шар точно не вдасться.



А ще лінза Reactiv дуже швидко реагує на підвищення яскравості, бувально декілька секунд та окуляри готові до використання у сонячний день!

Для кого підійдуть Julbo Edge?

✔️ Для тих, хоче придбати якісну оптику на багато років вперед.
✔️ Для спортсменів, що їздять або бігають марафони, а також ходять в довгі походи.
✔️ Хто хоче використовувати якісний фотохром, який швидко реагує на зміну освітлення.

Окуляри - це тільки частина екіпірування. Тож радимо вам подивтися інші важливі велоекіпірування, такі як шолом, рукавиці та велосипедний одяг. Разом все це працюю ще краще, відвищуюючи ваш комфорт та покращуюючи результати тренувань!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram