Оновлені ліхтарі LEZYNE | Відео-огляд

Друзі, ми вже розповідали, що в Lezyne оновилася лінійка велосипедного світла, а тепер час подивитися детальніше на найгарячіші новинки цього сезону.

LEZYNE - це компанія, яка виробляє не тільки якісні, а ще й дійсно стильні аксесуари. Штаб-квартира розташована в США, бренд виробляє все, що потрібно велосипедисту: від мультитулів до велокомпʼютерів. Більшість продукції виробляється на власному заводі в Тайвані, тож якість аксесуарів завжди на високому рівні. Тож зупинимося детальніше на велосвітлі, яке дійсно варто уваги.

Детальніше про передні ліхтарі LEZYNE

Фари Lezyne отримали суттєві зміни у порівнянні з попереднім поколінням, проте між собою здебільшого відрізняються потужністю. А разом із нею також зростає і ємність акумулятора. До огляду підібрали ліхтарі зі світловим потоком 1200, 800 та 700 люмен. Всі вони будуть добре себе показувати в різних умовах поїздок.


Lite Drive 1200 LM

Lezyne Lite Drive 1200 - це одна з найпопулярніших фар у лінійці. Має цілих вісім світлодіодів, які дають дуже велику та площу освітлення. Це дає можливість рівномірно освітлювати ділянку, що є головним критерієм якості та рівню фари. Чим рівномірніше розсіюється світло, тим чіткіше ви бачите всі нюанси дороги на великій швидкості.

Lite Drive 1200 LM


Корпус фари виконаний з фрезерованого алюмінію, а це само собою дуже добре з точки зору відведення тепла. А щоб фара ще краще охолоджувалася, збоків розташовані спеціальні ребра. Вони пришвидшують процес охолодження фари у максимальному режимі яскравості.

  • Захист від води IPX7 дає можливість їздити під дощем хоч цілий день та занурювати фару у воду на глибину до 1 метра.
  • Розʼєм USB Type-C підтримує швидку зарядку. Можете використовувати один кабель на всі свої пристрої!
  • Ємність акумулятора - 3800 mAh

Lite Drive 1200 LM 2


Режимів освітлення у фари цілих 7. Є і потужні режими на 600 - 1200 люмен, так і економічні блимаючі. В одному з яких фара здатна працювати аж 60 годин! Якщо вам не потрібна ціла купа режимів у певних ситуаціях, то ви можете перевести фару на 2 режими: 300 та 1200 люмен. Робиться це довгим натисканням кнопки живлення, доки вона не стане синьою.

Lite Drive 1200 LM 3

Тільки ось кабеля в комплекті з фарою не поклали, бо виробник впевнений, що у кожного знайдеться кабель USB Type-С, бо цей стандарт зараз використовується майже всюди.

У якості кріплення фари виступає надійний силіконовий ремінець, який підійде під всі діаметри шосейних та МТБ рулів.

Micro Drive 800 LM

Micro Drive 800 LM


Менш потужна модель Lezyne Micro Drive 800 має такий самий вигляд, що і попередня. Проте вже не має ребер охолодження. 

Так само, тут 7 режимів освітлення, проте акумулятор вже встановлений дещо менший - 1900 mAh. А через це маємо і менший час роботи. Тривалим натисканням кнопки живлення ви також зможете перейти на перемикання між 2 режимами: на 800 та 100 Люмен.

Micro Drive 800 LM 2


Конкретно ця модель буде дуже вдалою для міста, де освітлення в цілому вдосталь. А от потужніша попередня розрахована на тривалі поїздки за містом, на бездоріжжі. І всюди, де вуличного освітлення бракує, або взагалі відсутнє.

Classic Drive 700 LM

Сlassic Drive 700 LM


Класична фара Lezyne Сlassic Drive 700 підійде для любителів компактності та мінімалізму на кермі велосипеда. Все просто і практично:

  • компактний алюмінієвий корпус
  • розʼєм USB Type-C
  • один світлодіод
  • кнопка увімкнення у верхній частині

Сlassic Drive 700 LM 2


Швидка зарядка також нікуди не пропала, а також є захист від води IPX7. На щоденні поїздки містом максимальної яскравості в 700 люмен буде цілком достатньо. До речі, в такому режимі фара здатна працювати до 2 годин. Тож з цією фарою можна спокійно проїхатись з друзями після роботи до пізнього вечора. Також доступний режим на дві потужності 700 та 250 люмен.

Розглянемо детальніше заднє світло Lezyne


Нагадуємо, що виїжджати в темний час доби без задньої блимавки = наражати себе на небезпеку. Адже саме вона позначає вас на дорозі та робить помітним для інших учасників дорожнього руху. І якщо ви досі не придбали собі такий аксесуар, то чому б не зробити вибір на користь блималок від Lezyne.

Zecto Drive MAX 400 LM - для тривалих нічних поїздок

Zecto Drive MAX 400 LM


Нове покоління блимавки Lezyne ZECTO Drive MAX отримало компактніший корпус, проте дизайн залишився тим самим. Як і минула, ця модель має захист від води дуже міцний корпус, розбити який практично нереально.

Кнопка живлення та перемикання режимів розташована зверху, тож вмикати девайс буде зручно прямо під час руху. Блимавка має 6 режимів, найпотужніший з яких - 400 люмен. В такому режимі пристрій готовий працювати до 16 годин. А якщо обрати мінімальний, то можна розраховувати на цілих 70 годин роботи.

Zecto Drive MAX 400 LM 2


Закріпити блимавку можна не тільки на підсідел, а ще й на кермо. До речі, Lezyne має в асортименті аналогічну модель білого світла для встановлення попереду. Також її можна причепити на рюкзак, якщо вам раптом це знадобиться

KTV Drive 40 LM

KTV Drive 40 LM


Lezyne KTV Drive 40 LM цікава тим, що не потребує дроту для зарядження. В її корпус вже 
вбудований порт, яким вона може підʼєднуватися до ноутбука, компʼютера, павербанка та всього, що має класичний великий розʼєм USB A.

Як і на всіх пристроях лінійки тут панує філософія мінімалізму: міцний та компактний корпус із захистом від води. Форма блимавки доволі обтічна, а кріплення підходить до аеро підсіделів. Більшість передньої частини ліхтаря займає лінза, що розсіюється світло з 4 LED світлодіодів. Кут розсіювання - 270 градусів, тож вас побачать навіть збоку.

KTV Drive 40 LM  2


Блимавка має потужність в 40 люмен та акумулятор в 400 mah. Це дає такі показники тривалості роботи:

  • Максимальний режим в 40 люмен 12 годин роботи
  • Мінімальний режим на 5 люмен — до 45 годин


Всього режимів 6, тож ви завжди зможете вибрати відповідний до освітлення і ситуації.

Strip Drive 300 LM

Strip Drive 300 LM


Lezyne Strip Drive 300 LM, хоч і виглядає масивно, проте має мінімалістичний корпус, що ховається за підсідельний штир. Всю передню частини займає лінза, яка забезпечує максимальний кут засвіту в 270 градусів.

Живиться пристрій від порту USB Type-C, який щільно закривається гумовим пильником. Так само як і всі попередні, ліхтар має захист IPX7.

Strip Drive 300 LM 2


Тривалість роботи у блимавки наступна:

  • до 80 годин в мінімальному режимі FEMTO
  • до 17 годин в максимальному на 300 люмен


Різні анімації та режими дозволять налаштувати блимавку, відповідно до ситуації. У продажу є версія Pro Alert, яка працює, як стоп-сигнал. Вона має вбудований датчик руху, та дасть відповідний світловий сигнал у разі зупинки.

Strip Drive 300 LM 3


Тож, якщо ви давно не оновлювали світло, то моделі від Lezyne однозначно варті уваги. Готуйтеся до сезону завчасно, та катайтеся безпечно! З повним асортиментом велосвітла від Lezyne можна ознайомитись в нашому каталозі, та підібрати для себе ідеальні девайси.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram