Друзі, 5.05 (Неділя) магазини VeloGO працювати не будуть.

Новий Pride Rocx 8.4 вже у продажу!

Гравійний велосипед вже давно став синонімом чогось цікавого, неочікуваного та захоплюючого. Саме компанія Pride Bikes зробили цей тип велосипеда ближчим до українських велосипедистів. Лінійка ROCX довела, що гравійник може бути якісним, надійним, візуально привабливим і в той же час не коштувати купу грошей.

І ось нарешті компанія "викотила" довгоочікуване поповнення - Pride Rocx 8.4. Давайте зробимо перший погляд на цей байк разом, та розповімо про його особливості.


Pride ROCX 8.4



Pride ROCX 8.4 - нарешті гідравлика, нарешті GRX



Саме так! Це дуже приємна новина, про яку ми хочемо розповісти в першу чергу! Новий ROCX отримав компоненти трансмісії Shimano GRX 400 та гідравлічні гальма з тієї ж серії. Це відчутний приріст до зручності велосипеда на дальніх дистанціях.


Pride ROCX 8.4

✔️

Ергономічні дуали виконані таким чином, щоб руки не відбивало на кожній нерівності.

✔️

Потужність гідравлічних гальм дасть змогу відчувати себе впевненіше на спусках та бездоріжжі. Та не тиснути на ручку зі всієї сили на кожному спуску.

✔️

Трансмісія 2х10 - це чудове та перевірене часом рішення, що дає досить плавне перемикання. Також ця система не така дорога в обслуговуванні, як на 11 та 12 швидкостей. Це також беззаперечний плюс.

✔️

Перемикач Shimano Shadow Plus - не трясеться та не підводить у найвідповідальніший момент



Shimano GRX 400



Єдине що зовсім трошки ріже око - це система шатунів Prowheel, яку виробник використовує у на дві голови молодшому Pride ROCX 8.2. Хотілося б побачити систему Shimano GRX, який так і проситься в цю збірку. Але ж не забуваємо, що ROCX 8.4 - найдоступніший гравійник на нашому ринку, що має таку комплектацію. Тож, пробачимо йому цей нюанс.



Фреймсет тримає планку: Купа бонок, наскрізні вісі, карбонова вилка



Якщо порівнювати новинку з попередником ROCX 8.3, то ми маємо відчутну прибавку по бонках - на нижній трубі їх цілих 5, 3 на підсидільній та 2 на верхній. Тож вішайтесь сумками хоч завішайтесь! Адже простору для творчості більш ніж достатньо. Підійдуть всі сумки байкпакінг, які ви можете забажати!


Наскрізні вісі - надійно, як не крути



Як і дві молодші моделі, рама та вилка розрахована на наскрізні вісі 12 мм. А це більше міцності та надійності. Особливо, коли любите від душі навантажити велосипед всім необхідним для мандрівки.

  • Наскрізні вісі витримують більше навантажень, які виникають під час їзди бездоріжжям
  • Легше налаштовувати гальма, бо колеса надійніше фіксуються у фреймсеті.


Висновок



Pride ROCX 8.4 - це надійна конячка для всіх ваших авантюр:

✔️

Дальні заруби з друзями на бездоріжжі

✔️

Довгі подорожі з усім необідним

✔️

Звичайні покатеньки - куди ж без них


Ще одна гарна новина - цей красень вже у продажі, тож не упустіть можливість замовити собі новинку до нового сезону! Переходьте у каталог, вибирайте велосипед, та все необхідне до нього! Адже сезон не так вже й далеко!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram