Шосейні велосипеди для тріатлона

13 товарів
Бренд: Scott
Код: 290341.056
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Giant
Код: 2100060104
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Giant
Код: 2000014106
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Giant
Код: 2000015106
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Liv
Код: 2100055103
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Pardus
Код: P21.GR.S.RDWT
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Pardus
Код: P21.GR.M.RDWH
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Pardus
Код: P21.GR.S.BUWT
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Pardus
Код: P21.GR.S.BUWH
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Pardus
Код: P21.GR.M.BUGD
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Merida
Код: A62411A 00449
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Merida
Код: A62411A 03240
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: Merida
Код: A62411A 00453
Знайшли дешевше?
Додати в обрані

Завжди мріяли стати залізницею та пройти дистанцію Iron Man? Для цього потрібні сотні годин тренувань та роботи над собою. Ви повинні стежити за харчуванням, дотримуватися режиму і мати необхідні інструменти для перемоги над собою і суперником! Зокрема, для цього вам знадобиться велосипед для триатлону - ефективна зброя для досягнення спортивних цілей. Якщо порівнювати його з іншими, його ніяк не назвеш звичайним прогулянковим транспортом для повсякденних завдань. Велосипед триатлон суттєво відрізняється навіть від свого найближчого брата – шосейного велосипеда. Однак його дивний зовнішній вигляд та інші особливості повністю виправдані, коли йдеться про змагання з тріатлону.

Велосипед триатлон. На що звернути увагу при покупці?

Як ми вже говорили, такі велосипеди призначені для досягнень найвищих результатів у спорті. Тому такі аспекти, як зручність посадки та комфорт тут приносяться в жертву заради швидкості. Сидячи на такому велосипеді, спортсмен займає максимально низьку аеродинамічну посадку – це дозволяє розвинути максимальну швидкість. Крім цього, ключовими особливостями таких велосипедів є:

  • аеродинамічна форма рами
  • колеса з високими ободами
  • лежак на кермі
  • наявність вбудованої питної системи.

Вони можуть використовуватись як разом, так і окремо. Тому радимо розглянути ці параметри уважніше. І тоді триатлон велосипеда ви зможете купити саме в такій комплектації, як вам потрібно. Крім цього радимо віддати перевагу перевіреним виробникам, таким як Cannondale, Giant, Trek та інші. Справа в тому, що такі виробники мають свої команди гонщиків, які перевіряють їх велосипеди на собі та допомагають зробити їх ще швидше та зручніше.

Що важливо у велосипеді для тріатлону в Україні?

Найголовніший критерій підбору – це карбонова рама з плоскою обтічною формою. Карбон робить її дуже легкою та жорсткою одночасно – така рама точно дозволить перемогти всіх суперників та подолати дистанцію максимально швидко. Плоскі труби знижують опір повітря, тож вітер не турбуватиме вас. Така рама є причиною високої вартості. Адже триатлон - шлях сильних і ціна на ці велосипеди не може бути низькою.

Сидячи в сідлі такого велосипеда, ви матимете спортивне положення тіла і сидітимете максимально низько до керма. Щоб така позиція не шкодила вашій поставі, для більшої зручності на кермо встановлюються лежаки. У такому положенні ви можете довгий час підтримувати швидкість 50-60 км/год, що на звичайному велосипеді буде повторити дуже складно.

Ободи з високим профілем також дають величезний бонус до аеродинаміки. Крім обтічної, вони також покращують ефективність. Всі ваші зусилля вони перетворюватимуть виключно на швидкість і ніяк інакше. Відносно недорогі моделі комплектуватимуться алюмінієвими колесами. У рішеннях для фахівців застосовуються тільки карбонові колеса.

Питна система - ще один потрібний товар до велосипеда для триатлону. Тому що регулярне питво води у цьому спорті має особливе значення. Якщо на звичайних велосипедах ви зустрінете тільки фляги, то тут були придумані системи "під ключ". На раму та кермо встановлюються повноцінні резервуари з водою, а від них виводяться трубки. Це дозволить пити воду та ізтонік не відриваючи рук від керма.

Триатлон велосипеди в інтернет магазині VeloGO

Якщо ви поставили собі за мету придбати ідеальний інструмент для перемог, то фахівці нашого магазину проведуть вам індивідуальний підбір. При підборі будуть враховані ваші зростання і вага і на підставі цього буде підібрано ідеальний розмір. Також за вашим бажанням консультанти підберуть потрібний лежак і питну систему, щоб ніщо не відволікало вас від мети. Велосипед для тріатлону купити в Києві - просте завдання, просто приходьте до нас у магазин велосипедів і продавці підберуть вам найкращий варіант.

➜ Шосейні велосипеди для тріатлона – ТОП популярні у 2024 році?
➜ Які купити недорогі Шосейні велосипеди для тріатлона у 2024 році?
➜ Яка ціна на Шосейні велосипеди для тріатлона?
❤️ Чому варто обрати Шосейні велосипеди для тріатлона у VeloGO?
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram