MAXXIS - огляд покришок для всіх велосипедів

Кожен, хто знайомий зі світом велосипедів та автомобілів, точно знає про покришки Maxxis. Цей виробник впевнено закриває потреби всіх велосипедистів: від стрімкого шосе до екстремального MTB. Тож хочемо трошки пролити світло на ключові технології бренду, а також розповісти про деякі найпопулярніші моделі для різних типів велосипедів.

Покришки Maxxis


MAXXIS: від зародження до одного з найбільших виробників покришок


Бренд MAXXIS, під яким випускається велосипедна гума, належить компанії Cheng Shin Group, яка розташована у Тайвані. Ця компанія є виробником гуми для дуже широкого сегменту техніки, а її досвід у цьому складає вже близько 40 років. Виробничі потужності компанії розташовані в Китаї, Таїланді, Вʼєтнамі і Тайвані. Проєктуються покришки у декількох країнах Європи, США та Канаді.

Старт виробництва покришок для вело ,авто і мототехніки розпочався у 1967 році, і вже у перший рік роботи компанія отримала купу відзнак та схвалень від центрального бюро національних стандартів Тайваню. А вже через чотири роки кількість працівників компанії зросло втричі.


Цікаво, що компанія стала фаворитом гіганта виробництва автомобілів Ford за вийняткову якість автомобільних покришок. А це вже багато чого говорить про досвід та підхід Cheng Shin Group до якості своєї продукції.

Але повернемося до велосипедів та подивимось детальніше на велосипедні покришки!


MINION DHR II - для агресивного бездоріжжя

Maxxis Minion DHR 2

MAXXIS MINION DHR II
- це агресивна безкамерна гума для МТБ. І не просто для лайтових поїздок, а для агресивних спусків так поїздок у горах. Сфери застосування покришки - це ENDURO і TRAIL. Вона має надійне зчеплення, при цьому зберігає досить непоганий накат завдяки щільності 120 TPI.

Maxxis Minion Tech


Вирішальну роль у властивостях гуми відіграє фірмовий потрійний компаунд 3C MAXTERRA

  • Внутрішній базовий шар гуми має найбільшу жорсткість - це суттєво подовжує строк служби гуми.
  • Гума середньої жорсткості дає можливість центральному протектору краще чіплятися за ґрунт у підйомах
  • Максимально мʼяка гума на бокових зацепах дає неперевершене зчеплення у поворотах

Технологія DOUBLE DOWN означає, що в покришці не один, а цілих два шари каркасу з щільністю 120 TPI. Це дає непевершену міцність та стійкість до бокових порізів.


HIGH ROAD SL - найлегша шосейна гума від MAXXIS

Maxxis High Road

Саме тому MAXXIS HIGH ROAD SL можна сміливо використовувати для перегонів. Покришка недешева та буквально дихає сучасними технологіями:

  • Спеціальна суміш гуми HYPR-S compound зробила їх легше та швидше у порівнянні зі звичайними HIGH ROAD
  • Захисний шар K2 захищає від проколів та нанесений під протектором
  • Щільність 170 TPI забезпечує ідеальний накат на швидкість на асфальті
  • Каркас з карбону максимально знижує вагу та залишає міцність

Все це дає нам професійну гуму для перегонів вагою в 180 грам!

Maxxis High Road


PURSUER Foldable - шосейна гума для тренувань


Якщо попередній варіант був створений саме для перегонів, то MAXXIS PURSUER Foldable - практична гума для щоденних поїздок містом і тренувань. Також її можна встановити на фікс або на ваш щоденний комʼютер для поїздок на роботу.

Maxxis Pursuer


З плюсів - за відносно невелику ціну ви отримаєте складний борт. Це робить гуму відносно легкою та зручною для транспортування. Одношаровий компаунд не дасть гумі якихось суперздібностей. Проте довгий строк служби вам точно забезпечено!


RE-FUSE 700x40 - швидкість та накат для гравійника

Maxxis Refuse

MAXXIS RE-FUSE
- це доволі популярна гума. Великий вибір за шириною дозволяє встановити її на шосейники, туринги і гравійники. Версія 700х40 - як раз золотий стандарт для гравійних велосипедів та дає стабільне керування на асфальті та поза ним.

Maxxis Re-Fuse 2

  • У покришці реалізована технологія SHIELD - це подвійний захист від проколів, який захищає покришку зверху та боків.
  • Складна конструкція (Folding) забезпечує низьку вагу


Ось цим дійсно чіпляє ця гума, так це малюнком протектора. Його шорстка поверхня відмінно чіпляється за асфальт та сухий ґрунт.

RECEPTOR - для будь-яких Gravel-авантюр


Maxxis Receptor

А ось MAXXIS RECEPTOR вже більше наближена до звичної нам гуми для гравінийків. Адже це такий собі гравійний напівслік: по центру гладкий протектор для наказу, а з боків - невеликі зачепи для керованості та зчеплення у поворотах. Тож RECEPTOR буде краще відчувати себе на бездоріжжі, аніж RE-FUSE.

  • Подвійний компаунд використовує жорсткішу гуму в центральній частині, а мʼякшу з боків.
  • Захист боковин EXO, який вже відмінно показав себе на МТБ гумі, робить їх суттєво стійкішими до порізів.

Maxxis Receptor


Тож, якщо ви хочете оновити гуму до сезону, то MAXXIS запропонує вам як професійні моделі для перегонів, так і недорогі покришки для звичайних поїздок. З повним асортиментом ви можете ознайомитися у нашому каталозі. Також не забувайте відвідувати наш YouTube, де ми постійно робимо огляди на велосипеди та все необхідне до них.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram