Велосипеди GT Aggressor

9 товарів
Бренд: GT
Код: SKE-68-69
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: GT
Код: SKE-61-35
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: GT
Код: SKE-02-80
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: GT
Код: SKE-23-14
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: GT
Код: SKE-75-54
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: GT
Код: SKE-65-07
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: GT
Код: SKE-30-30
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: GT
Код: SKE-37-61
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: GT
Код: SKE-90-97
Знайшли дешевше?
Додати в обрані

Якщо ви шукаєте собі перший “серйозний” велосипед зі світовим ім’ям, то гірські хардтейли GT Aggressor стануть відмінним вибором! Ці велосипеди отримали сучасні компоненти, які забезпечать вам комфортні поїздки як містом, так і бездоріжжям. Саме тому ви будете максимально вільно почувати себе як на звивистих стежках, так і у звичайному міському парку.

Чому варто купити велосипед GT Aggressor?

На нашу думку ідеальний велосипед для початківця - здебільшого це гірський байк. Бо він має максимально зручну геометрію. Завдяки чому ви будете сидіти розслаблено та почувати себе комфортно під час поїздок. Ще він легко керується та вибачає багато помилок у керуванні на бездоріжжі. Все це завдяки широкому керму, амортизаційній вилці та широким покришкам. GT Aggressor - саме такі велосипеди, дружелюбні для тих, хто тільки но вирішив всерйоз захопитися велосипедним життям. Виробник розробив їх спеціально для тих, в кого останній раз байк був хіба що в дитинстві. Обіцяємо, що ви одразу знайдете із ним спільну мову. Бо він має зручне сидіння, приємні на дотик гріпси і звичайно ж фірмовий стиль, який захопив серця мільйонів велосипедистів. 

Завдяки зручному перемиканню та невеликій вазі велосипеда ви зовсім скоро відчуєте в собі сили проїхати перші 20, а потім 40 і навіть 50 кілометрів. Також ви можете без проблем вирушити у мандрівку на вихідні, знарядивши велосипед усім необхідним. Саме для цього лінійка GT Aggressor розрахована на встановлення заднього багажника.

Дещо про особливості лінійки GT Aggressor

Як і всі інші хардтейли GT Bicycles, ці велосипеди отримали раму з потрійним трикутником. Верхні пір’я в ній проходять крізь підсидільну трубу та з'єднуються з верхньою. Візуально така конструкція утворює ще один маленький трикутник, за що фірмові рами від GT й отримали назву Triple Triangle. Це технологічне рішення дає не тільки оригінальну зовнішність, а ще й покращує технічні характеристики рами. Під час крутіння педалей нижня частина рами зазнає суттєвих навантажень та може дещо вигинатися, поглинаючи частину вашого зусилля. Так ось саме така конструкція рами робить її більш стійкою до таких навантажень. Це буде особливо помітно під час підйомів або ж довгих поїздок. Ви будете значно менше втомлюватись, катаючись на такому велосипеді.

На ваш вибір GT Aggressor випускається у трьох варіантах: Sport, Comp та Expert. Вони відрізняються виключно рівнем встановлених компонентів. Тобто всі три моделі будуть мати однакову раму з алюмінію, хіба що в різних кольорових рішеннях. Також ви можете обрати між колесами 27.5 та 29 дюймів. Компактні колеса 27.5 досить зручні в тісному середовищі міста та на звивистих стежках. У свою чергу колеса 29 дюймів порадують вас накатом по прямій та комфортом на розбитій дорозі.

Тепер дещо про різницю моделей. Якщо ви подивитесь на наймолодшу модель GT Aggressor Sport, то вона зібрана на компонентах перемикання 3х7 - дуже зручна для прогулянок трансмісія. Вона дасть вам необхідну кількість швидкостей для усіх ситуацій в місті та бездоріжжі. Тепер звернемо увагу до його найстаршого брата - Aggressor Expert. Цей велосипед отримав витриваліші компоненти Shimano Acera на 24 швидкості. Також тут вже встановлені потужні гідравлічні гальма замість механіки. Якщо ви розглядаєте велосипед для складніших прогулянок на бездоріжжі, то вам варто обрати саме Aggressor Expert.

Який би велосипед з лінійки ви не обрали, маса нових емоцій та відкриттів вам забезпечена!

➜ Велосипеди GT Aggressor – ТОП популярні у 2024 році?
➜ Які купити недорогі Велосипеди GT Aggressor у 2024 році?
➜ Яка ціна на Велосипеди GT Aggressor?
❤️ Чому варто обрати Велосипеди GT Aggressor у VeloGO?
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram