Велосипеди GT Avalanche

6 товарів
Бренд: GT
Код: SKE-56-08
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: GT
Код: SKE-27-30
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: GT
Код: SKE-86-81
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: GT
Код: SKE-91-90
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: GT
Код: SKE-53-85
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: GT
Код: SKE-73-25
Знайшли дешевше?
Додати в обрані

Велосипеди GT Avalanche - це лінійка класичних гірських хардтейлів від одного з лідерів велосипедної галузі. Б’ємося об заклад, що хоча б раз у житті ви бачили одного з представників цього відомого модельного ряду. Вони здобули шалену популярність ще на початку нульових і надалі тримають планку попиту.

У чому секрет GT Avalanche?

Гірський велосипед вже давно має звання найпоширенішого велосипеда у світі. Це не дивно, бо перш за все він дуже зручний. На ньому ви можете не боятися розбитих вщент доріг та мандрівок суцільним бездоріжжям. Так, це не дорожний велосипед, бо не такий швидкий, як, наприклад, шосейник чи гравійник. Проте дуже багато людей у світі мандрують саме на гірських велосипедах та радіють життю. Саме для цього варто купити GT Avalanche - чи не найпопулярнішого представника найрозповсюдженіших велосипедів. Він ваш, якщо ви віддаєте перевагу поїздкам по бездоріжжю, але при цьому регулярно їздите асфальтом. В той же час лінійка Аваланчів позиціонується виробником, як спортивна. Тобто на них можна без проблем тренуватися на бездоріжжі, чи брати участь у аматорських змаганнях. А кріплення на рамі під задній багажник так і натякають, що його можна без проблем знарядити у мандрівку. 

Рама GT Avalanche має фірмову геометрію з потрійним трикутником. Але це вже не ті старі рами з гострими кутами, які декому були зовсім не до вподоби. Сучасні Аваланчі мають приємні лаконічні риси. При цьому їх рами обладають традиційною жорсткістю рам GT. Це означає, що ви не будете мати проблем з ефективністю. Тобто затяжний підйом або довга поїздка будуть вам до снаги, тому що рама краще передає зусилля на педалі.

Який GT Avalanche обрати саме Вам?

В найпопулярнішій лінійці виробника ми маємо три моделі Аваланчів: Sport, Elite, Expert. Усі вони відрізняються за рівнем компонентів перемикання та гальм. Але зараз кілька слів про їх спільні риси. По перше, усі вони зібрані на міцній рамі з алюмінію. Яку б модель велосипеда ви не обрали - ви отримуєте міцну раму з внутрішньою прокладкою тросів. Вона витримує велику вагу, та забезпечує потрібну міць під час поїздок бездоріжжям. Що стосується коліс, то тут у вас є вибір між варіантами 27.5 та 29 дюймів. Якщо ви зовсім невисокого зросту, то вам краще за все підійдуть колеса 27.5, бо ними простіше керувати. У всіх інших випадках ви точно оцінете накат та впевненість коліс 29 дюймів.

На всіх велосипедах серії, окрім моделі Sport встановлена сучасна трансмісія з однією зіркою попереду. На сьогодні це дуже вдале рішення для гірського байку. Тому що вам не потрібно буде замислюватись над перемиканням попереду. Зосередьтесь на манетці заднього перемикача, а весь необхідний вибір швидкостей надасть касета з великими зірками позаду. Крім того, це відчутна економія ваги та спрощення велосипеда. У той же час наявність двох зірок попереду також має свої плюси: один з них - це використання дешевших компонентів. Тому ви не будете багато витрачати на заміну витратних матеріалів, таких як касета, зірки та ланцюг. Також дві зірки краще підійдуть для спокійних прогулянкових поїздок.

Від того, яку модель ви виберете, буде залежати рівень трансмісії. Наприклад, молодший Avalanche Sport зібраний на компонентах з розрахунком 2х9. Як ми й казали вище, це ідеальний варіант для звичайних виїздів. Проте якщо ви хочете більш спортивного використання, тоді радимо звернути увагу на старші версії. Наприклад, GT Avalanche Elite вже отримав перемикання з розрахунком 1х11, що значно прискорить процес перемикання в складних позашляхових умовах

Який би Avalanche не прийшовся вам до смаку ви отримаєте надійний велосипед, який можете сміливо використовувати як для спорту так і звичайних поїздок містом та бездоріжжям.

➜ Велосипеди GT Avalanche – ТОП популярні у 2024 році?
➜ Які купити недорогі Велосипеди GT Avalanche у 2024 році?
➜ Яка ціна на Велосипеди GT Avalanche?
❤️ Чому варто обрати Велосипеди GT Avalanche у VeloGO?
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram