Велосипеди GT Grade

6 товарів
Бренд: GT
Код: SKE-52-81
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: GT
Код: SKE-87-94
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: GT
Код: SKE-24-24
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: GT
Код: SKE-88-76
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: GT
Код: SKE-32-82
Знайшли дешевше?
Додати в обрані
Бренд: GT
Код: SKE-90-08
Знайшли дешевше?
Додати в обрані

GT Grade - це серія гравійних велосипедів від виробника зі світовим ім’ям GT Bicycles. Це яскраві та спритні конячки, які зроблять ваше життя цікавіше. Вони зібрані на якісних компонентах від початкового до високого рівнів, що дозволить вам обрати свій ідеальний Grade під ваші потреби. Створені для пригод, як на асфальті, так і далеко поза ним.

Чому та кому варто купити велосипед GT Grade?

Всесвітній попит на гравійні велосипеди взявся не з порожнього місця. Адже гравійник - це велосипед, який поєднує у собі спритність шосейника на асфальті та прохідність гірського на бездоріжжі. Тож, якщо ви хочете більше універсальності, то GT Grade зроблені саме для вас. На ньому можно без проблем їздити на роботу, при чому робити це у будь-яку погоду. Це завдяки можливості встановлення повнорозмірних крил, які ідеально захищатимуть від бруду. Вирушити у багатоденну подорож? Немає питань! Адже рама дозволяє встановити повноцінний задній багажник та розмістити на ньому що завгодно. Для тих, хто не бажає встановлювати багажник є можливість обвісити велосипед сумками. До ваших послуг на рамі є збільшена кількість бонок, на які можно встановити сумки та інші аксесуари. Тож поціновувачі байкпакінгу можуть бути спокійними.

Технології GT Grade

Технологічна рама забезпечить вам ефективність та комфорт на довгих дистанціях. Задля покращення жорсткості в рамі реалізований фірмовий потрійний трикутник. Завдяки ньому ви будете крутити педалі з мінімальними втратами енергії. Тож цей велосипед не змусить вас втомлюватися після першого ж підйому. Асфальт далеко не завжди буває ідеальним. І всі велосипедисти знають що поганий асфальт гірше аніж грунтова дорога. Компанія GT потурбувалася про ваш комфорт на поганому асфальті та зробила верхні пір’я максимально тонкими. Під час їзди вони будуть “грати” під вашою вагою, що забезпечить амортизацію на нерівному асфальті та бездоріжжі. Відтепер ніщо не буде відволікати Вас від відкриття нових горизонтів.

Який велосипед в лінійці GT Grade підійде саме вам?

Модельний ряд GT Grade містить у собі як велосипеди для початківців, так і могутні карбонові гравійники, які підійдуть для тих хто хоче вижати максимум з себе та велосипеду. Найпопулярнішим моделями в серії беззаперечно є GT Grade Elite та Expert. Вони зібрані на рамі з алюмінію, та мають покришки шириною 37 мм. Така ширина є ідеальною для швидких та впевнених поїздок містом та поза ним. Карбонова вилка додатково поглинає вібрації від нерівностей, аби покращити керування та комфорт на не дуже гарних дорогах. 

Різниця між цими двома велосипедами полягає у рівні встановлених компонентів перемикання та гальм. Молодша версія зібрана на початкових компонентах Shimano Claris та дискових механічних гальмах. Такого набору цілком вистачить для поїздок містом та бездоріжжям. Якщо ж ви хочете їздити більш стрімко та агресивно, тоді краще купити GT Grade Expert. Бо він вже має спеціалізовані гравійні компоненти Shimano GRX. Вони мають більшу швидкість та стабільність перемикання в агресивних позашляхових умовах, зокрема у бруді та під дощем. Гідравлічні гальма вже давно довели свою ефективність. На сьогоднішній день це найдосконаліша гальмівна система для велосипеда, бо має дуже високу потужність. Для неї зупинити людину вагою в 100 кг навіть з крутого спуску - це легке повсякденне завдання.

Карбонові велосипеди GT Grade - це вершина технологічності. Вони мають низьку вагу, та створені для спортсменів, які постійно прагнуть перевершити себе. Вони підійдуть для тих хто хоче долати шалені відстані та просто для тих, хто хоче насолоджуватися ідеальним велосипедом будь-де.

Отже велосипеди GT Grade підійдуть для тих, хоче поєднати звичайний ком’ютинг із незвичайними багатоденними подорожами та поїздками бездоріжжям!

➜ Велосипеди GT Grade – ТОП популярні у 2024 році?
➜ Які купити недорогі Велосипеди GT Grade у 2024 році?
➜ Яка ціна на Велосипеди GT Grade?
❤️ Чому варто обрати Велосипеди GT Grade у VeloGO?
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram