Shimano ESSA — нова трансмісія для початківців за доступною ціною

Shimano ESSA

У квітні 2024 року компанія SHIMANO випустила  нову доступну систему компонентів SHIMANO ESSA, яка буде добре працювати з 8-швидкісними системами початкового рівня:

Розроблена за концепцією Essence of Active, SHIMANO ESSA вдосконалює чинну лінійку 8-швидкісних передач від SHIMANO. Універсальний, надійний і розроблений для повсякденного використання, компоненти ESSA поєднують в собі доступність і продуктивність. 

SHIMANO прагне зробити свою лінійку компонентів простішою для нового покоління велосипедистів.


ESSA – база для велосипедистів-початківців


ESSA – база для велосипедистів-початківців



ESSA ідеально підходить для широкого спектра спортивних велосипедів, в тому числі гірських і міських велосипедів. Профіль зубів NARROW WIDE і технологія DYNAMIC CHAIN ​​ENGAGEMENT забезпечує надійне утримання ланцюга на передній зірці. Система 1x8 швидкостей має на 400% ширший діапазон передач, ніж її попередні покоління.

Сумісність із 8-швидкісними системами HYPERGLIDE від SHIMANO зробить простим життя як продавцям велосипедів, так і самим велосипедистам.


Особливості заднього перемикача RD-U2000

Особливості заднього перемикача RD-U2000


Задній перемикач
RD-U2000 забезпечує стабільну роботу трансмісії на позашляхових трасах:

  • Оптимізована геометрія та натяг пружини зменшують падіння ланцюга.
  • Низькопрофільна конструкція оптимізована для бездоріжжя.
  • Загальна місткість складає 34T
  • Найбільша зірочка 45T.
  • SHIMANO SHADOW RD


Зміни в системі шатунів FC-U2000-1

Зміни в системі шатунів FC-U2000-1

Спеціальна форма зубчиків системи шатунів покращує зчеплення та утримання ланцюга для плавної їзди по перетнутій місцевості.

  • Варіанти зірочок: 32T, 40T
  • DYNAMIC CHAIN ENGAGEMENT+ (32T)


Касета CS-HG400-8

Велосипедна касета на 8 швидкостей з широким діапазоном передач забезпечує надійне перемикання передач для різних стилів їзди.

  • Широкий асортимент: 11-45T (11-13-15-18-22-27-35-45T)
  • HYPERGLIDE


Особливості трансмісії ESSA

CUES SHORT REACH


Компоненти ESSA включає задній перемикач і шатуни на основі платформи HYPERGLIDE і буде легко інтегруватися з наявними продуктами бренду SHIMANO в цьому асортименті.


CUES SHORT REACH – доповнення до перемикання передач та важеля гальм

CUES SHORT REACH – це оптимізований ергономічний дизайн манеток та важелів гальм для райдерів з маленькими руками.

У 2023 році SHIMANO випустила лінійку Shimano CUES 11/10/9-швидкостей, що забезпечує єдине рішення для багатьох категорій велосипедного спорту, включаючи трекінг і гірський велосипед. Цього року SHIMANO розширює модельний ряд, включивши в нього оновлений ергономічний дизайн, оптимізований для райдерів з невеликими руками. Це забезпечує більш комфортну та впевнену їзду для кожного райдера.

CUES SHORT REACH


Перемикання передач робити зручно завдяки двом важелям, до яких можна дістатись великим пальцем. Вони розміщені поблизу керма. Таке перемикання передач стає більш інтуїтивно зрозумілим і зручним.

CUES розширює можливості для кожного райдера, пропонуючи більш доступний досвід гальмування: наближаючи важіль гальма на 20% до керма.

CUES SHORT REACH – доповнення до перемикання передач та важеля гальм


Оновлені 11/10/9/8-швидкісні втулки

SHIMANO ESSA тепер доступна для всіх райдерів, які використовують CUES. Представлені несерійні передні та задні втулки SHIMANO в лінійці 11/10/9/8 швидкостей. Усі несерійні передні та задні втулки будуть зосереджені навколо простої та зрозумілої лінійки.

Серії TC600, TC/QC500 зібрані на промислових вальницях. Вони розроблені для екстремальних умов і агресивної їзди. Серія QC400 також має промислові вальниці з контактним ущільненням. Тоді як серія QC300 має традиційні чашкові та конічні підшипники.

Оновлені 11/10/9/8-швидкісні втулки

Розроблені спеціально для електровелосипедів, задні втулки FH600 і FH500 з MICROSPLINE барабаном добре поєднуються з 11-швидкісними втулками SHIMANO LINKGLIDE і можуть бути оновлені до 12-швидкісної системи HYPERGLIDE+. Це забезпечить зручність, як для райдерів, так і для веломеханіків після сервісного обслуговування втулок.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram