Окуляри

0 товарів

На жаль, на сторінці немає елементів для відображення. Будь ласка, зайдіть пізніше!

Елементи велосипедного екіпірування відрізняються не лише зручністю та ергономікою. Крім цього їх мета захистити велосипедиста від усіляких травм та інших неприємностей. Велосипедні спортивні окуляри – це не лише захист від сонячного випромінювання. Крім сонцезахисних функцій вони захищають очі від пилу та сміття, які можуть потрапити в очі під час катання. А якщо ми скажемо, що під час поїздки у вас може врізатися джміль? І якщо на вас у цей момент не буде окулярів, то наслідки такого зіткнення для очей можуть бути дуже прикрими. Тож вкрай рекомендуємо вам їздити в окулярах. Окрім захисних функцій це ще й досить стильно.

Чим відрізняються велоокуляри від звичайних сонцезахисних?

Незважаючи на наявність спеціальних моделей, багато людей продовжують їздити у звичайних "цивільних" моделях загального призначення. Чому так робити не варто? Наведемо кілька прикладів:

  • Багато звичайних окулярів мають скляні лінзи. Уявіть, на які дрібні уламки вони можуть розбитися під час падіння. І все це поряд з очима. Це може призвести до додаткових травм.
  • Захисту від вітру немає. На великій швидкості вітер може погіршити огляд, оскільки очі неодмінно починають сльозитися. Окуляри спеціальні велосипедні не мають такого недоліку.
  • Звичайні окуляри можуть запросто злетіти з обличчя, оскільки вони просто не розраховані на активні рухи.

Огляду у простих окулярів недостатньо для активного відпочинку. Їхня оправа може перешкодити огляду, коли ви оглядатиметеся назад або по сторонах. Всі ці нюанси вкотре доводять, що для будь-якої роботи потрібне своє екіпірування.

За що варто купити окуляри для велосипеда?

Здавалося б, якийсь невеликий елемент, а як сильно покращує враження від катання. Найголовніша перевага – це безпека. Велоокуляри - це своєрідний щит, який захистить ваші очі від будь-чого. І це зовсім не перебільшення, адже багато лінз виконуються відповідно до військових стандартів. Тож каміння, що летить, з-під колеса (і таке буває!) вони точно зупинять. А під час падіння вони не розіб’ються на дрібні шматочки, оскільки лінзи виконані з полікарбонату, а не зі скла.

Також велоокуляри варто купити з цих причин:

  • Обтічна форма та велика лінза відмінно захищають від вітру
  • Впевнено сидять на голові за рахунок гумових вставок на дужках
  • Ідеально підходять до велосипедної форми

Ми не дарма поставили вітрозахист першим у списку, тому що для катання на велосипеді він дуже важливий. Ваші очі не будуть сльозитися, так що ви зможете бачити на більшу відстань. З метою вентиляції у них передбачають отвори. Якщо ви катаєтеся в холодну погоду, це знизить ризик запотівання скла.

Які бувають окуляри для велосипедистів?

Практично всі сучасні окуляри робляться таким чином, щоб ви могли без проблем використовувати їх і в яскравий сонячний день, і в глибоку ніч. Для цього вони можуть комплектуватись змінними лінзами. Найчастіше в набір змінних лінз входять прозорі для вечора, темні для сонця та кілька різнокольорових для хмарної погоди. Окуляри зі змінними лінзами для велоспорту – це досить зручно, тому що практично на кожен випадок ви зможете підібрати комфортні лінзи.

Однак далеко не завжди зручно постійно міняти лінзи. Щоб позбавитися цієї необхідності - були розроблені фотохромні лінзи. Вони змінюють ступінь затемнення залежно від освітлення. Ви можете легко знайти такі спортивні сонцезахисні окуляри на сайті Велого, скориставшись фільтром у нас на сайті.

➜ Окуляри – ТОП популярні у 2024 році?
➜ Які купити недорогі Окуляри у 2024 році?
➜ Яка ціна на Окуляри?
❤️ Чому варто обрати Окуляри у VeloGO?
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram