Окуляри з фотохромними лінзами

223 товари

Під час велосипедних поїздок дуже важливим є захист голови. Для органів зору також важливий свій захист, з цим чудово впораються спортивні окуляри фотохромні. Вам в очі може потрапити пил із дороги, і навіть відскочити камінь з-під колеса. А уявіть, що буде, якщо в око на повній швидкості вріжеться жук... І це вже не кажучи про ультрафіолетове випромінювання, яке саме по собі шкідливе. Тому захищати очі від цих факторів можна і потрібно.

Чим окуляри фотохромні кращі за звичайні?

Запитайте будь-якого завзятого велосипедиста, що він не любить робити під час поїздки найбільше. Дуже багато хто скаже, що вони просто ненавидять зупинятися із-за будь-яких дрібниць. До таких дрібниць можна віднести питво води - адже можна легко зробити це на ходу. Якщо ви катаєтесь у звичайних велоокулярах, то з настанням сутінок вам доведеться зупинитися, щоб замінити лінзи з темних на прозорі. Цей процес може зайняти деякий час, за який м'язи можуть охолонути. Тож наступний старт може піти не дуже легко. Щоб уникнути необхідності змінювати лінзи, ви можете купити велосипедні фотохромні окуляри. Їхня лінза автоматично змінює ступінь затемнення, залежно від погодних умов. З ними очам буде комфортно у сонячну погоду і буде чудова видимість вночі. І жодних дратівливих замін лінз із ними робити не потрібно.

Спортивні окуляри з фотохромними лінзами можуть відрізнятися за ціною. На це впливають наступніх фактори:

  • Бренд
  • Технологія виготовлення лінзи
  • Швидкість реакції на зміну освітлення

Із залежністю ціни від бренду загалом все ясно. Звичайно ж, окуляри від таких відомих брендів як Julbo будуть суттєво дорожчими. Однак моделі такого рівня розроблені спеціально для профі та продумані до дрібниць. А ось український бренд Lynx може порадувати куди більш демократичними цінами та гарною якістю за свої гроші.

Також ціна залежить від технології виготовлення лінзи. На лінзу дешевих моделей наноситься фотохромна плівка окремим шаром. У той час як велосипедні окуляри для профі фотохромні оснащені лінзою, яка одразу розроблялася з таким ефектом. З цієї відмінності плавно випливає третє - дорожчі моделі швидше реагують на зміни освітлення. У надійності лінзи жодної різниці немає. Тому навіть недорогі моделі будуть на порядок зручнішими за окуляри зі змінними лінзами.

➜ Окуляри з фотохромними лінзами – ТОП популярні у 2024 році?
➜ Які купити недорогі Окуляри з фотохромними лінзами у 2024 році?
➜ Яка ціна на Окуляри з фотохромними лінзами?
❤️ Чому варто обрати Окуляри з фотохромними лінзами у VeloGO?
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram