Огляд новинок | Аксесуари ONRIDE

Чи використовуєте ви щось українське? Або в вас до сих пір є стереотип, що наші бренди “не дуже”? Сьогодні на полицях веломагазинів ви можете зустріти дуже багато крутих зарубіжних брендів. Вони роблять дійсно круті аксесуари, які ідеально доповнюватимуть функціональність вашого велосипеда. Але чи настільки наші бренд-менеджери гірше розуміються на потребах велосипедистів? Бренд ONRIDE впевнено доводить, що ні! Його менеджери вміють підбирати гарні лінійки аксесуарів. Детально аналізуючи український велосипедний рух, вони замовляють дійсно збалансовані продукти у перевірених фабрик. А ще знають про наші проблеми та бажання, бо самі їздять на велосипедах містами України. Onride завжди відкриті для відгуків з боку покупців. Продавці одразу передають їх менеджерам, а ті в свою чергу враховують побажання у майбутніх лінійках!

Onride купить

А ще аксесуари ONRIDE тільки-но з'явились у нашому магазині! Ми підготували для вас невеличкий огляд та хочемо розповісти про найгарячіші новинки! Коли команда ONRIDE познайомили нас зі своїм розмаїттям аксесуарів, то ми були у приємному шоці. Бо в них є все! Абсолютно все, що потрібно українським велосипедистам.

Що цікавого є у ONRIDE?

Якщо ви тільки нещодавно придбали велосипед, то саме ці речі можуть бути відмінним вибором. Бо вони суміщають у собі якість європейського рівню, а ціни у той час залишилися приємними для наших очей! Безперечно, ми можемо ще довго розхвалювати виробника за його мужність створювати та працювати в наші нелегкі часи. Але ж пропонуємо вам пройтись детально по найпомітнішим новинкам:

⭐️ Дуже круті аксесуари. Серед них світло, насоси та замки
⭐️ Велосипедний одяг. Особливо нам сподобалася лінійка окулярів та літніх рукавиць.
⭐️ Велике розмаїття велосипедної хімії. Мастила для ланцюга, дегрізери, густі мастила - все для якісного догляду за велосипедом.

Також в асортименті ONRIDE ви знайдете багато іншого. Буквально, все що вам треба для велосипеда: від дрібниць до шоломів та підлогових насосів.

Велосипедне освітлення: велофари та комплекти світла

В темний час доби та у довгі зимові вечори без цих девайсів краще не виїжджати на дорогу. Якщо ви давно хотіли собі придбати якісне та не дуже космічне за цінами освітлення, то ось вам така підказка. В ONRIDE ви знайдете все необхідне: від потужних фар до мініатюрних блималок.

Якщо, ви маєте намір пересуватися в темряві довгий час, то ми би порекомендували розглянути саме фари у ONRIDE. Особливо зверніть увагу на такі моделі:

ONRIDE Rouse - це потужні велосипедні фари на 1000 люмен. Вони мають власне кріплення до керма, тому вам не буде потрібен окремий тримач. Взагалі у чому сила велосипедних фар? Перш за все у тому, що вони дають широке освітлення, яке охоплює всі ділянки шляху: центральні та бічні. І ці фари пораються зі своїми завданнями на відмінно.

Приємний бонус - фари Rouse мають дуже місткий акумулятор в 4800 мАг. Тож вам більше не потрібно перейматися за те, що вона сяде на півшляху. Заряджати можна від чого-завгодно: ноутбука, повербанка та звичайної мережі. Для міста саме те, що треба! До того ж вона сама може слугувати павербанком для вашого смартфона чи велокомп’ютера - дуже зручно!

фара Onride Rouse

Якщо ж вам потрібна мініатюрна фара для міста, то подивіться на ONRIDE Flare. Вона має невеликі розміри, а яскравість при цьому досить висока - 750 люмен. Вона не буде займати багато місця у велосипедній сумці чи задньої кишені вашої джерсі. На кермі виглядає пречудово, не перевантажує вигляд велосипеда.

Onride фары

Лінійка ONRIDE Lumio також має свої особливості, за які вже встигла набути популярності. Фари мають досить велику тривалість роботи від акумулятора. В залежності від режиму вона може освітлювати вам шлях від 7 до 14 годин. А ще дуже великий плюс - обидві фари серії мають порт USB Type C. Вам не потрібно буде возити із собою купу дротів з різними інтерфейсами.

Onride Lumio

Звісно без яскравих задніх блималок не обійшлося! І тут в українського виробника дійсно великий вибір. Є все що захочеш, обирай свою блимавку за стилем та яскравістю! Від класичних недорогих варіантів до ультраяскравих сучасних рішень!

Задняя мигалка Onride Plato

Якщо ви тільки-но починаєте захоплення велосипедом, то ONRIDE може запропонувати недорогі блимавки на батарейках. Але ж якщо ви більш досвідчений, або одразу хочете чогось незвичайно яскравого, тоді розглядайте більш дорогі блимавки на LED матриці. В наш топ улюблених увійшли такі моделі:

  • ONRIDE Warm - компактна блимавка на батарейках початкового рівня
  • ONRIDE Plato - середня яскравість у компактному корпусі, зарядка від USB
  • ONRIDE Inferno - лінійка дуже яскравих блималок на COB LED матриці.

Саме Іnferno подарує вам дійсно потужно яскравість, бо має СOB матрицю, яка дає дійсно багато світла. Не радимо вам вмикати її близько до очей, бо може трохи засліпити! Тож водії вас точно побачать навіть у туманних сутінках.

Onride Inferno мигалка

Дещо про велосипедну екіпіровку ONRIDE

Знаєте, що в аксесуарах ONRIDE найголовніше? Бренд не тільки розробляє лінійки, а ще й сам тестує їх. Саме тому ви не зустрінете чогось посереднього. Ось, наприклад, якщо взяти окуляри. Дуже радує, що є як недорогі моделі, так і більш коштовні. ONRIDE - один з небагатьох на українському ринку, хто виробляє якісні та доступні фотохромні окуляри.

фотохромные очки Onride

Якщо ви ніколи не використовували такі, то радимо вам спробувати. Бо ці окуляри вміють змінювати ступінь затемнення. І вам не потрібні будуть додаткові лінзи. Це комфорт та зручність, завдяки сучасним технологіям! В них можна їздити і вдень і вночі без усіляких складностей. Рекомендуємо!

Також дуже тішить модельний ряд рукавиць. Є як варіанти для МТБ, так і для шосейного керма. Так, якщо ви не знали, то рукавиці для МТБ та шосе є досить різними. На долоні шосейних рукавичок частіше за все немає подушечок, а ось на МТБ вони є і дуже допомагають у хваті керма. Не прогавте цей момент у підборі та буде вам щастя і комфорт!

Перчатки Onride

Якщо ви їздите у прохолодну погоду тоді обов'язково придбайте бахілами та функціональні головні убори, бо вони також є в ONRIDE. Бахіли для холодів - це взагалі Must Have, бо збережуть ваші ноги від води та вітру. А ще із ними можна цілком обійтися без важкого зимового контактного взуття. Це вам такий невеличкий лайфхак, як зекономити грошей.

Велосипедные бахилы Onride

Також ми були дуже здивовані досить розвиненій лінійці світловідбивного екіпірування. Чого тільки немає: від звичайних браслетів до повноцінних жилетів. Останні не тільки зроблять вас помітніше на дорозі, а ще й захистять від вітру у прохолодну погоду.

светоотражающий жилет Onride

Ці речі будуть актуальні не тільки для велосипедистів, а й для звичайних пішоходів. Бо сьогодні ми далеко не завжди маємо якісне освітлення вулиць та доріг. І такі речі можуть зберегти вам життя. А водії подякуюють вам за свідоме ставлення до спільної безпеки!

Засоби для догляду за велосипедом

Для догляду за трансмісією велосипеда в ONRIDE для вас знайдеться непоганий вибір мастил та дегризерів.

Cмазка для цепи Onride

Для змащування вам на вибір будуть мастила для сухих та вологих умов. З нашого тестування ми дійшли таких висновків. Сухе мастило гарно працює, навіть при невеличкій вологості. Можете не перейматись, якщо раптом попадете під дощ. А ось якщо ви любите брудні та вологі умови - то краще придбати версію для вологих умов. Вона краще тримається на ланцюзі. Але майте на увазі, що і

відмити її буде складніше. Тому придбати її разом із дегрізером буде оптимальним рішенням. Бо він дозволить вам зекономити час на миття. І на це піде значно менше води, що дуже зручно.

Дегризер Onride

Саме через широку лінійку аксесуарів ONRIDE впевнено входить в топ українських брендів. Якщо ви бажаєте придбати все необхідне для велосипеду за оптимальною ціною, то мерщій до нас в магазини або телефонуйте нашим консультантам. Вони оберуть для вас все необхідне та підкажуть, що краще буде придбати в тому чи іншому випадку!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram