Покришки 28 дюймів

7 товарів

Дорожні та шосейні поїздки – один із найпопулярніших напрямків у велоспорті. Вибираючи такий велосипед, ви можете легко долати сотні кілометрів за раз. І при цьому не витрачати багато енергії. Безкамерні покришки 28 дюймів дуже впливають на хід велосипеда. Сучасний ринок багатий легкими моделями для шосейників та агресивними варіантами для гравійників та циклокросу. Пропонуємо вам розглянути, чим вони відрізняються та навчитися вибирати ідеальну гуму для своїх завдань.

Що потрібно знати про покришки 28 дюймів?

Раніше дорожніх велосипедів було не так багато. Тому вибір такої гуми був дуже мізерним. Ще 30 років тому вам довелося б вибирати між тонкими шосейними трубками або важкими покришками для звичайних дорожніх велосипедів. Зараз, коли ринок побачив гравійники, туринги та циклокросові велосипеди, ринок може запропонувати вам величезний вибір. Перед тим як купити відповідні покришки 28 дюймів, дізнайтесь докладніше про такі властивості:

  • Ширина
  • Тип протектора (шосейний чи гравійний)
  • Корд (складний чи ні)
  • Можливість безкамерного використання

Насамперед потрібно визначитися з шириною покришки. Для цього можна відштовхуватись від ширини старих. Так як із заводу підбирається оптимальна ширина під обід та зазори в рамі та вилці. Якщо хочете ширших покришок 28 дюймів на свій велосипед, варто визначити максимальне значення саме для вашого випадку. Наприклад, якщо у вас шосейник, то максимальна ширина покришок складатиме 28-35 мм в залежності від моделі велосипеда. Для гравійних максимальна ширина буде на рівні 47-52 мм.

Є два типи покришки 28 дюймів за типом корду і ціна від цього параметра помітно відрізнятиметься. Сталевий корд - це перша і недорога технологія. Найчастіше він використовується у гумі початкового рівня. А всі спортивні моделі класом вище вже йдуть зі складним кордом (фолдингові). Насамперед, він помітно знижує вагу покришки. До того ж, дає можливість її скласти для зручного транспортування. Тому її можна взяти як запасну.

Ще шина на колесо 28 може бути камерною або безкамерною. Усі безкамерні моделі обов'язково позначаються літерами TR чи TLC. Це позначення може бути на боковинах або в описі моделі. Безкамерні покришки мають більшу щільність гуми і ниток, тому у них вища загальна зносостійкість. Якщо ви їздите на камерах, то ніщо не заважає вам оцінити всі переваги якісної безкамерної гуми.

Як визначитися з типом протектора покришки на 28 дюймів?

Процес вибору протектора – одне з найважливіших завдань. Від цього залежатиме зручність та накат. Якщо у вас гравійний велосипед, то у вас є вибір між:

  • сліками
  • напівсліками
  • позашляховою гумою

Наш магазин Велого покришок на 28 дюймів надасть вам саме такий асортимент. Сліки не мають протектора, тому ідеальні для поїздок на асфальті. Якщо ви заїдете у них на бездоріжжя, то у вас можуть початися проблеми у поворотах. Для ґрунтів найкраще вибирати між напівсліками та позашляховими покришками. Напівсиковий протектор – це золота середина для гравійника. Вони швидкі на асфальті та цілком чіпкі на бездоріжжі. У тому випадку, якщо поїздки плануються тільки бездоріжжям, тоді варто вибрати гуму із позашляховим протектором. З нею точно не буде проблем на спусках та швидкісних крутих поворотах.

➜ Покришки 28 дюймів – ТОП популярні у 2024 році?
➜ Які купити недорогі Покришки 28 дюймів у 2024 році?
➜ Яка ціна на Покришки 28 дюймів?
❤️ Чому варто обрати Покришки 28 дюймів у VeloGO?
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram